iGrupa

Činjenice i brojke o uspehu apple uređaja

Kategorija: Glavna
Tagovi: Apple, Apple Iphone, Zarada, Mac, Iphone 5

Tim Kuk je otvarajući konferenciju u San Hoseu najavio nekoliko apdejta za novi iPhone 5 smartfon, ali to je samo početak priče o uspehu! 

Na uvodu Apple konferencije prvo smo saznali da je iPhone 5 i zvanično najbrže prodavan smartfon u istoriji mobilne telefonije.

Poslednja verzija softvera, iOS 6, uključujući prodate iPhone 5 modele, instalirana je na preko 200 miliona uređaja i najbrže je apdejtovan operativni sistem do sada. Korisnici svih Apple uređaja u sekundi pošalju preko 28.000 iMessage poruke, a tokom prethodne godine poslali su preko 300 milijardi poruka putem iPad, iPod, iPhone i Mac uređaja.

AppStore ima preko 700.000 aplikacija za iPhone, 275.000 iPad aplikacija, a do sada je preuzeto preko 35 milijardi aplikacija ukupno. Developerima je do sada isplaćeno šest i po milijardi dolara za bonuse i redovne isplate.

U Apple online prodavnici knjiga nalazi se preko milion i po elektronskih knjiga, koje su preuzete preko 400 miliona puta. Nova verzija iBook aplikacije ima opciju automatskog skrolovanja i bolju integraciju sa iCloud servisom, koji je dodatno unapređen.

Omogućeno je deljenje citata sa prijateljima i kolegama putem društvenih mreža. Unapređen je prikaz fontova, uključujući japanski, korejski, kineski i drugih jezika sa komplikovanim pismom.


Mondo.rs

 

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!