Kulinarstvo

Vežbate, pazite na prehranu, a kilogrami stoje...

Kategorija: Glavna
Tagovi: Diet, Eating, Helthy, Exercize, Rest, Dijeta, Ydrava, Hrana, Vežbanje, Odmor

Ako vežbate, pazite na ishranu a smatrate da ne mršavite uopšte ili jako malo, evo nekoliko stvari nakoje biste trebali obratiti pažnju.

 

 

To što je neka hrana i grickalice niskokalorična ne znači da je možete jesti u neograničenim količinama. Na primer integralna testenina, avocado koštunjavi plodovi, sve su to zdrave i niskokalorične stvari, ali ipak ih ne bi trebalo jesti u ogromnim količinama.

 

Nipošto ne preskačite doručak. Možda mislite da ćete tako smršati, ali vaše telo time zadržava dotad unseen kalorije zbog osećaja izgladnjivanja.

 

Obavezno merite porcije, ne odstupajte od mera propisanih detom, ako piše 5 kašika, pojedite upravo toliko.

 

 

Nemojte jesti stojeći posebno ne pored otvorenog frižidera. Dokazano je da tako nekontrolisano unosimo hranu i pojedemo mnogo više nego što bi pojeli dok sedimo.

Da biste imali dovoljno energije za vežbanje i skidanje kilograma morate imati kvalitetno vreme odmora. Nesanica može da utiče i na vaše kilograme.

 

Odmarajte se, vodite dnevnik ishrane, vežbajte i to ne samo jednu vrstu vežbi, nego raznoliko, jedite što više povrća i trudite se da što više obroka sami skuvate.

Rezultati će sigurno doći

 

Teslio.com

 

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!