Mundijal 2010

Antić: Žigić će obeležiti mundijal

Kategorija: Glavna
Tagovi: Radomir Antić, Nikola Žigić, Radomir, Antić, Nikola, Žigić, Fudbal, Srbija, Mundijal


(Hmm...)

10. мај 2010. у 07.23
Selektor Srbije Radomir Antić u razgovoru za španski nedeljnik 'Don Balon' izjavio je da će centarfor naše reprezentacije i Valensije Nikola Žigić obeležiti Mundijal u Južnoj Africi.

- Srbija će daleko dogurati na Mundijalu, a Žigić će bez ikakve dileme biti jedna od zvezda šampionata - poručio je Antić za španski nedeljnik „Don Balon”, a prenose „Novosti”.

Antić je takođe izjavio da ne razume zbog čega trener Valensije Emeri Unaj ne koristi više Žigića.

- Žigić donosi mnogo svakoj ekipi, on je izuzetno koristan u svakoj fazi igre, kako u napadu, tako i u odbrani. Uprkos svojoj visini ima zavidnu brzinu, kvalitet, uvek radi za dobrobit ekipe, a povrh svega gladan je golova i pobeda. Jednostavno, uvek želi da trijumfuje- poručio je seletor Srbije.

U daljem tekstu „Don Balona” se konstatuje da slično mišljenje imaju i mnogi navijači Valensije koji Žigićev učinak ove i prethodnih sezona opisuju rečenicom „malo igra, a mnogo golova daje”. Međutim, teško da će se išta promeniti na „Mestalji”, pošto je uprava kluba, posle osiguranog plasmana u Ligu šampiona naredne sezone, već najavila da će Emeri Unaj i dogodine predvoditi „slepe miševe” sa „Mestalje”.
Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!