• Zivot je samo jedan i treba maksimalno uzivati
  • Član od 11. dec. 2012.

Komentari

Pozdravljeni. ( )
moje ime je Sabine, eno dekle, rada bi prijatelji, da je razlog, zakaj sem napisal na svoj profil na teslio, i bo všeč, da vzpostavi odnos z vami, poleg tega pa bom želel, da mi odgovorite na moj naslov, tako da sem lahko vam povem vse o meni in vam poslali sliko, jaz čakati vašo pošto na moj naslov.
( )
Sabine.
Hello.( [email protected] yahoo. in )
am miss Sabine, a single girl, I like making friends that is why i write to your profile at teslio, i will like to establish a relationship with you, in addition, i will like you to reply me to my address so that i can tell you all about me and send you a picture, i wait your mail to my address.
Sabine .
Izvinite na smetnji, nisam uspjela kontaktirati sa administratorom, i slucajno sam, trazeci prijatelje koje bih pitala, Vama se obratila. Mozete li mi objasniti kako se postavlja profilna slika ili album sa slikama, jer kod mene je to nemoguce. Hvala puno, pozdrav od Ljiljane
ljishke,nažalost ne mogu da pomognem jer ni ja ne mogu više izmeniti sliku profila. Kada sam postavljala sliku bio je drugi program, u međuvremenu su menjali program i uopšte mi ne daje mogućnost da promenim sliku profila. Po mome bi se trebao pojaviti tekst"Browse" pa da iz svog kompjutera prenesem sliku u Teslio, a to se ne pojavljuje. Već sam i ja htela da postavim pitanje administratoru, ali nikako nisam stigla. Jedino u album se može dodati slika, kada uđeš u album onda se pojavi tekst "Browse", klik sa mišem na "Browse" i izabereš sliku sa svog kompjutera i klik na sliku i ona se prenese. Poželjno je da se slika pre prenosa smanji "Resize". Nažalost samo toliko mogu pomoći. Pozdrav!


Prijavite se da biste objavili novi komentar