Bracne price

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
4 komentara

Ona je kao sampanjac, on kao spricer, ali funkcionisu odlicno cak i tamo gde se ne slazu.

                                                                            Iz Vladinog Dnevnika 

Zene pamte gluposti

Stigao mi je poziv za 15. godisnjicu matura. Brate, kad pre? Pokusavao sam da se setim imena iz dnevnika, ali sam kod slova ,,O",  odustao. A moja Irina zna sva imena iz razreda, seca se profesora, cak zna ko se s kim vencao, razveo, koliko ko ima dece, ko je uspeo, a ko propao, ko je otisao iz semlje.  Nikad mi nece biti jasno zasto zene pamte takve gluposti?

Odelo, Lavada i Sank

Moja mama cuva moje matursko odelo kao trofej, umesto sportskih medalja koje nikad nisam osvojio. Jedva sam joj ga oteo danas, zamalo da mi ga da na revers. Obukao sam ga tada i sada cu opet. Kao da se niko seca u cemu sam ja bio na maturi. Vencano odelo prekriveno najlonom, sa lavadom u dzepu, cuva irina. Ko da sam, ne daj boze, preminuo. Ne volum odela, kosulje i kravate, ne volim da se slikam, ne volim godisnjice. Ova matura ce biti veliko smaranje ako ne budemo sedeli blizu sanka i ako klopa na bude  bila dobra. A vece ce biti uspelo ako irina nadje odgovarajucu haljinu, ako joj ne padne frizura, ako uspe u torbicu da spakuje sve sto bi stalo u putnu torbu i ako ne procita ovo sro sam napisao.

P(red) M(atursko) S(maranje)

Irina je danas plakala pred ogledalom jer ,,nema sta da obuce"! A ja sam izasao na pivo i sacekao da je prodje kriza. Ni posle togs ,,nije" imala sta da obuce, ali se smejala. Naucio sam, kada ne znas sta ti je sa zenom, za to je kriv PMS. On dolazi jedno mesecno i traje 30 dana, samo se ne vidi svaki dan. U situaciji kada je prisutan zenu je najbolje izbegavati, a kada je to nemoguce, sloziti se sa svim sto kazu. I svi srecni i veseli. Nisam ja kriv sto me moja frizura ne nervira, sto mi prve sede lepo stoje, sto me niko nece na godisnjicu mature odmeravati kriticnim pogledom, a onda ogovarati. Time se bavi zene, mi cemo da pijemo i pricamo o fudbalu.

Razumem Gandija, Zene ne

Divno, irina je obustavila ishranu, ali i kuvanje. Postujem gladne, ali ne umem da se solidarisem sa njima, pa sam sebi narucio rostilj. Irina se zavukla u spavacu sobu i nije izasla dok svi mirisi rostilja nisu isparili. Pojela je jedan paradajz i nestala.  Nikada nisam razumeo zasto se zene izglacuju? Jasno mi je zasro je to radio Gandi, zenski ciljevi su mu uvek bili suplji.  Ako je zbog muskaraca, uzaludan mi je trud. E, bas mi je legao ovaj rostilj i sutra cu ga jesti, duplo.

Kalamiti DZejn

Moja zena je ziva vatra! Jos kad popije koju casu vatrene vodice, nema joj ravne. Ako je verovati slikama (28 komada) njena proslava je bas uspela. Frizura joj je uz neznatan pad prezivela sva penjanja na sto, cipele je u nekom momentu  izula, carape  nije ni imala, svi su videli da ima skup, cipkani ves, jedino je haljina izdala na savu, a to je, vidim, propraceno aplauyom. Nama razlog za brigu, svi su se slozili da  izgleda maldje nego pre deset godina. I najvaznije, rekli su joj da joj je muz pravi baja! 

  • Mesec
    Hvala
  • Dzoli
    Znaci zenska ima odlicno pamcenje..prvi plsu;)Voli da se veseli drugi:)
    A to da vi ne odmarate ..ma hajde odkad to?:P
  • Quince
    Odlicno napisano, sa duhom i dobrom dozom humora. Nasmejah se slatko:)

Prijavite se da biste objavili novi komentar