Bracne price

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
2 komentara

                                                             Iz Irininog Dnevnika

Poslednji krug devojko

Ne mogu da verujem, proslo je vec deset godina od mature! Bas surov nacin da se setim da sam 29 godina i da mi je ,,poslednji krug devojko". Gledala sam slike sa mature i sebe sada. Objektivno, mnogo bolje izgledam. Onda sam htela da budem ,,preplanula plavusa", a ispala sam ,,zutokosa zutokosa", od lose farne za kosu i kreme za crnjenje. Sada sam ,,prava " plavusa, a bicu i isuncana. Imam deset dana da smrsam, zategnem se, kupim gaderobu, zakazem frizera, kozmeticara, petikir, manikir... Panika, da li cu sve stici?

Soping terapija

Vlada je dobio pozivnicu za 15 godina mature i ti u isti dan kada i ja. Sada treba da razmisljam i sta ce on obuci, i da li cemo se sudariti ispred ogledala, a bice guzva i u kupatilu... Samo da se nervitam. I kad tako padnem u krizu moram nesto da kupim. Ustedela sam se novu kosuljom. Ne ide mi ni uz sta, ali nema veze. I Vladi treba da kupimo  novo odelo, on kakav je otisao bi u istom u kom je bio pre 15 godina.

Praline za smirenje

Nadam sa da cemo sedeti negde blizu podijuma za igru da se dobro izdjuskamo i tako te veceri niko ne dolazi da bi jeo i pio. Spremila sam i album sa slikama, jer cim sednemo pocnu da kruze slike. Bila sam danas u teretani, razbila sam sprave od vezbanja. Ali jos uvek ne znam sta cu obuci? Nemam nista! Hvata me panika, samo jos par dana do proslave, mislim da cu sada pojesti  kutiju pralina, da se smirim i cekam za ono trosenje iz teretane. Vlada je naravno opusten jer  ja brinem o svemu. Pre mene je to radila njegova mama. Zato mi zene brze starimo od njih, jer i mislimo umesto njih.

Glavna ,,Ocajna domacica"

Sve me boli, svaki misic mi se zapalio u teretani, ne mogu da se pomerim a da ne jauknem! Kako cu da igram za dva dana? Izgorela sam u solarijumu, sad vise ne smem ni da se suncam.  Ako me i frizer  upropasti vece cu provesti uz TV kao junakinja serije ,,Ocajna domacica", sa vanglom krofni ispred sebe.  Vlada je hteo da ide na  svoju godisnjicu u starom maturskom odelu  zbog cega me  umalo slog nije strefio!  Ne znam odakle ga je izbunario, ja bih ga odavno odnela u kontejnet. Do daljnjega ne jedem nista, ako mislim za zakopcam haljinu koju sam danas kupila.

Dan D

Oh, kakav dan... Vlada je ceo dan bio kao spricer, a ja kao sapanjac, penila sam  i prskala oko svega. Vlada bi rekao ,,oko nicega". On je na svoju proslavu otisaou komotnom odelu, a ja u haljini  u kojoj je bila rizicno disati. Imao je obrijanu glavu, a ja frizuru sklonu padu. On u ravnim cipelama, ja na dvanaestici. On srecan sto se celi noc da pije i jede, ja u grcu, sto ce mi reci kad me vide posle deset gonina. I kako onda da ne zavidim muskarcima? Sve im se servira gotovo i nemaju razloga za nervozu. Mogu i da se goje, celave, stare, a mi? Smirila sam se tek kad sam videla svoje drugarice, koje u odnosu na mene izgledaju kao tetke. Istina, i djus kampari mi je pomogao da do jutra igram, sa sve upaljenim misicima i stiklama koje odvaljuju od bola. 

Dan posle

Sve me boli, a ja srecna! Bila je to najludja zurka na kojoj sam bila, za razliku od vladine koja je bila kao mirovna konferencija. Sro ti je mladost, mi smo celu noc igrali, a oni se pridrzavali za sank. Sto se mene tice i njegova zurka je uspela, svi su mu rekli kako mu je zena dobra riba! 

  • variolavera
    jel ovo o meni kad sam bila mladja?:))))
  • Dzoli
    Lepo se provodi Irina.:)Praline ..moze uvek kod mene;)

Prijavite se da biste objavili novi komentar