Bračne priče

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
1 komentar

                                                              Iz Dnevnika Nene O.

Terapija kupovinom

Rajsko mesto, Delta City!  Znam da zvuci sasavo, ali ja svoj PMS lecim Delta City sopingom. I pre sam podizala razpolozenje kupovinom, ali to je sve bilo kao aspirin u odnosu na ovu ,,terapiju" sada! Zaboravim na sve boljke, Massimo Dutti, Aldo, Yamamay, Mexx... Sve sto sam oduvek zalala sada je na jednom mestu, pod jednim krovo, i ne mora da idem u inostranstvo za firmama stvari! Puls kafici i restorani. Posebno uzivanj mi prestavlja sto moj muz petar ne propusta priliku da ide sa mnom! Idealan je partner za kupovinu, ne gundja, nije mu dosadno, bira sa mnom, ma bolji je od svake moje drugarice! Nisam se prestavila, ja sam Nena, prevodilac i zauvek mlada.

Odlepio je, nacisto!

Krenula sam u Delta City sa idejom, i petrom, da kupim neku dnevnu varijatnu za posao, sporcke cipele i dzemper, a kupila sam malu crnu haljinu, cizme preko kolena i ves iznenadjenja za godisnjicu braka.  To mi je vec peta mala crna haljina, cak mi nije ni potrebna, ali nisam mogla da odolim petrovim pogledu kada me je u njoj video. Prosto je otkinuo!

Nista ispod struka!

Petru sam danas obnovila ves, i to na silu. Ti je jedino mesto gde se ponasa kao ,,rodjak sa sela", kao devica u kupleraju. Njemu je tamo sve neprijatno, i da gleda  i da bira, a pre bi pristao da mu usta zavare voskom nego da nesto pita. Pokusala sam da ga navedem na razgovor, ali on kao da se zavetovao na cutnju. Ni ona sirota prodavacica u nije uspela da ga pokrene.

Zivela ezotika!

Posle ubedjuvanjai natezanja oko petrovog vesa, nadjosmo se na "nicijoj zemlji", u Super Maxiju! Ovde smo se mirili i posle vecih svadja, tako smo i danas upolovili medju rafove u najvecoj ljubavi: ja prema kozmetici, on prema hrani. Mahi supermasket  su mesta na kojima on vodi glavnu rec. Razume se u vina, budjave sireve, divljac, a danas sam otkrila da je i strucnjak za egzoticno voce. Ako je to uopste voce, posto nikad pre misam videla nesto sto cudno izgleda a zove se mangostan i kaki.  Da petar ne bi otkrio kakva sam neznalica primetila sam oproban recept: pitala sam mamu. Odgovor je bio ravan fijasku: " A sto nisi kao svaka normalna zena kupila kivi i ananas, s tim bar znas sta da radis!" Hvala mama, nije trebalo da se toliko trudis! Sate sam provela na internetu izucavajuci egzoticno voce i uz put saznala jos kojesta! Na primer, kakvo afrodizijacko dejstvo imaju kada se od nih prave kupke.

Junak mog filma!

Sklona esperimentisanju povela sam svog ,, zamorca" u kupatilo. Vukao se za mnom kao po kazni. Sigurno je mislio da ga ceka mlaz vode  koji siklja i francuska klesta. A cekala ga je scena iz filma o kojoj je do sada samo mastao. U nasem filmu se desio i omanji cumani, kada smo zajedno usli u kadu. Talas je odneo latice cveca,  pogasio svece, potopio pod... A mi smo se uverili da ona karabola i passion fruit stvarno prave cuda i karabole. 

  • Ivy_Poison
    hahaha,izazvali ste cunami, ali to su oni momenti koji stvaraju uspomene i verujem da ste uživali :)

Prijavite se da biste objavili novi komentar