Srbijo, prijatno!

Kategorija: Glavna
Tagovi: Soul, Food, Serbia
18 komentara

Za sve ljubitelje kuhinje i za moju dragu koja se uskoro vraća iz banje, i meni jadnom i gladnom.

I baš sam se obradovao posle tako negativne slike i signala koji se šalju po svetu o našoj otadžbini, da naletim na YouTube na ovaj super klip o Srbiji. Širite fejsbukovci, tviterci i ostali zavisnici i dobre vesti!

  • Mila-Muncan-Krstic
    Postovani Burazeru-fala-hvala-fala brate za ovo ovo je nesto najlepse to je ziva istina Kosovo je Srpsko.Videla sam i moj goblen tamo Kosovsku Devojku,i to sam ja uradila.Pozdrav.
  • PljucPljuc
    za moju dragu koja se uskoro vraća iz banje, i meni jadnom i gladnom.

    ----------


    valjam se od smeha

    :)
  • MAKPO
    Super video, hvala ti za ovo.

    Nego kad ti se zena vrati da odma obrnes jedno prase na razanj, da dodjes sebi i povratis boju ;o)

    Pozdrav
  • Burazer
    Idi bre Makro ,nisi trebao..sad mi creva krče:)
  • Serbislava
    Је ли, има ли у том видеу део који се односи на Косово и Метохију, кад је толико супер? Мислим, помиње се Централна Србија, па Источна Србија, па Западна Србија, па Јужна Србија. А где им је Косово и Метохија, јужна српска покрајина, м?
  • Burazer
    Nema.Zašto?Predpostavljam zato što ..evo ja ću reći ono što svi znaju,a prave se da ne vide:Kosovo odavno nije više srpsko.Ne saopštavaju nam to, jer im je to još jedini adut da zavaravuju narodne mase...Kosovo su svi zaboravili i brani ga samo ona šaćica jadnika na severu...Možda bi smo da je Djindjić ostao u životu imali sada zvanično deo Kosova, a sad imamo samo dupe da nas svako šutira po njemu,pa ja tako našu diplomatiju i zovem dupe diplomatija...
  • MAKPO
    Serbislava i to je meni palo zapalo za oko. Al' sta da se radi, politika je to. Ne mogu ja da pljujem po ovom videu ako nema necega sto je odavno vec prodato, nazalost.

    Samo da dodam da onaj cevap u levom cosku nije skroz pecen ;o)

    Pozdrav
  • Burazer
    Bre Makro da nisi ti u srodstvu sa mojom taštom?:))
  • Mila-Muncan-Krstic
    Ovako nesto nisam odavno cula,ibas mi je smesno.Mozda imaju malo zajednicke krvi.Oprosti makro za to.
  • StoloviGolovi
    Dosadan spot dozlaboga! Pa da su snimali musmule, oskoruse i rogace bar bi nesto bilo intrigantno, kobasice, sir i med se jede svuda i ko ce to jos putovati u srbiju da bi jeo kobasicu, maline i jagode?
  • Burazer
    @Serbislava.eh kad bi smo ujedinili mišljenja. bilo bi dosadno:)
    @StoloviGolovi .Kol'ko para tol'ko muzike
  • Mila-Muncan-Krstic
    Postovana Serbislava,tamo ima one nase Kosovske devojke a mi svi dobro znamo stataj simbol znaci.Nesecam se dobro istorije ali mislim da je u tomboju na Kosovo poginuo stari Juh Bogdan i njegovi 6ili7 sinova,ako sam pogresila molim te ispravi me. poz
  • Mila-Muncan-Krstic
    Zelela sam jos da kazem,sinoc sam procitala ono o jadnim nasim Srbima,traze Rusko drzavljanstvo itd.pa ako oni tamo nemogu da im pomognu,sta se mi sakica koja je rasuta svuda,sta mi mozemo da uradimo.Stvarno izgleda da je Kosovo-Prodato,Bog neka pomogne svima.Poz.
  • Mila-Muncan-Krstic
    Postovani StoloviGolovi,moram da vam objasnim neke stvari.Svi mi koji smo otisli iz nase zemlje,ostavili smo nase koje volimo i koji nam uvek nedostaju,i svi mi bi volelida idemo tamo sto cesce,ali,uvek postoji neko ALI.Zelim reci da nama sve to nedostaje,jest meda ima ovde ali kobasice nase dobre je tesko naci.Neznam gde zivite,ja sam zivela u Sidney i moj sin je imao mesaru tamo pravili smo kobasice prave nase i cevape.Pasu dolazili kod nas cak iz Kambere da kupuju.U Kamberi ima nasa crkva pa za sv.Jovan tamo se sakupi oko 4do5000ljudi i sve to smo mi snabdeli.Ato je puno daleko od nas.Mi smo10000cevapa spremali za njih i puno toga.Sta probam da kazem,nas narod voli da pojede nasu hranu a pogotovo u nasem drustvu,a uz to ide i koja casica iDOBRAMUZIKA.poz
  • MAKPO
    hehehe Buraz, nikad se ne zna, Internet je cudo ;o)
    Mozda smo rod preko adsl linije ;o)

    Cevap ovde u AU, nije isti kao kod nas.
    Skoro dva meseca sam jeo, tj. nisam pazio sta jedem, ni jednom, ali pazi, ni jednom mi se stomak nije naduvao.
    Ovde nesto malo salabrcnem i ne mogu da disem.

    Ipak se to kod nas jos nekako sprema s nekom ljubavlju.

    Pozdrav
  • Mila-Muncan-Krstic
    Upravu ste Makpo,cevap ovde nije kao kod nas,ja zato pravim sama cevape-pa su puno ukusniji. POZDRAV.
  • LaBiLnA
    Nešto ne videh čvarke... A spot je lep! Baš! Hvala :)

Prijavite se da biste objavili novi komentar