Thermomix, tm 31

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
5 komentara

J

poznajete li vec Thermomix TM 31?

Termomix moze skoro sve i to neverovatno brzo: meri (ima integrisanu vagu), secka, miksira, meša, reze, melje (meso, mak, kafu, psenicu..), pretvara (secer..) u prah, renda (parmezan..),emulgira (majonez..)i kuva. Thermomix je jedina Multipraktik masina koja  jelo dinsta, kuva klasicno i na pari (Varoma) i skoro se sama pere. Modernog je dizajna i uklapa se u svaku kuhinju.

Otkrite i vi svakodnevno zadovoljstvo kreativnog i tradicionalnog kuvanja sa svezim namirnicama i dodatcima.

Ja sam THERMOMIX©- Reprezentantkinja, ivodja grupe i htela bih i vama da predstavim ovo „Cudo tehnike”.

THERMOMIX , TM 31©, najmanja i najinteligentnija kuhinja na svetu.
Hleb iz THERMOMIX©-a je senzacionalan. Prvo se u njemu samelje zitaricu tako da temperatura ne prelazi telesnu temperatutu od 37°C i  svi minerali i vitamini ostaju u zitarici. Od tog brasna  se uz dodatak kvasca, vode isoli umesi testo za nepuna 3 minuta od koga se onda prave razne zemiceke sa makom, suncokretovim- tikvinim , lanenim semenom ili susamom i u koje se po zelji mogu dodati sir, slanina, luk itd. Od istog testa se moze ispeci hleb, baget, pizza kao i razne grickalice.Ko živi u Nemackoj zna koliko hleb ili jedna zemicka a pogotovu ona sa zrnevljem kostaju!
THERMOMIX© je posebno interesantan za roditelje koji imaju bebe i malu decu kao i za alergicare. U njemu se, pored spremanja hrane za bebe mogu sterilisati flasice, cucle, igracke itd. Jedna Hipp teglica kosta između 1.- i 2.- € a pripremljen a u THERMOMIX©-u 0,20€

Rotacija noža u kontra smeru omogućuje da se posebno osetljive namirnice kao što su riba, testenine, špicevi špargle ili prilozi za supu, lagano mešaju a ne iseckaju ili oštete. Rotacijom noža u pravcu kazaljke sata smrznute ili sveze namirnice biće jednostavno i veoma brzo sitno iseckane! Stepen blagog mešanja je kao rucno mešanje.


VAROMA© je dodatak za blago kuvanje na pari bez pritiska. Ovim nacinom kuvanja moze se spremiti kompletno jelo od ribe ili mesa sa prilogom I sosom za samo 20-30 minuta bez "dezuranja" i mesanja.  Pritom vitamini ostaju u povrcu i ono zadržava prirodnu boju i ukus. Para sprovodi samo energiju a ne mesa ukuse tako da na pr. ribu i meso mozete spremati zajedno i na kraju će svako zadrzati svoj sobstveni ukus. I sto je najlepse od svega , dok se jelo kuva vi to vreme mozete da iskoristite za sebe!!



Vorwerk-ov THERMOMIX© je revolucionirao kuhinjski rad. Ova inovativna „Kućna pomoćnica” je bez konkurencije i zamenjuje na jedinstven način funkcije vise od 20 pojedinačnih kuhinjskih mašina. Već sada su za THERMOMIX © prijavljena 23 patenta. THERMOMIX© omogućuje brzo, jednostavno i zdravo pripremanje hrane i pića i to sve U JEDNOM UREDJAJU.
Brzo i jednostavno rukovanje ga čini neophodnim partnerom u kuhinji. Lakoća rukovanja i svestranost koja uverava! Za visok kvalitet i vrhunsku tehnologiju garantuje Vorwerk.
Vorwerk je Nemačka firma i pojam kvaliteta ne samo u Nemačkoj nego i u svetu.
  Svi prominentni kuvari sa „zvezdicama” kuvaju sa THERMOMIX©-om. On je prisutan u skoro svim Shou emisijama u kojima se kuva (Das perfekte Dinner, Kocharena, Kochduell itd.) i prodaje se sam od sebe.
  Prednost THERMOMIX©-a u odnosu na ostale kuhinjske ma šine je ta da on ima bukvalno „šaku” delova od kojih svaki ima svoju funkciju i da se sve radnje odigravaju u jednom loncu bez menjanja pribora. Ko kuva sa THERMOMIX©-om ne „roni” po fijokama i ostavama u potrazi za priborom kada na pr. hoće da zamesi testo za picu.
Uz Thermomix se dobija i "skola  kuvanja", kuvar sa 200 recepata, 3 casopis sa po 150 recepata iz razicitih kuvara i skolom kuvanja u papirnoj formi sa savetima, idejama. Svako ko kupi THERMOMIX© "kupuje" i svoju Reprezentantkinju koja mu stoji na raspolaganju savetima, receptima i svim ostalim u vezi THERMOMIX© -a .
Posaljete svoju E-mail adresu i ja ću vam se javiti.
Pogledajte THERMOMIX© stranicu u internetu i uverite se sami.

http://www.thermomix.de ili
www.thermomix.com

Postoji zivot pre THERMOMIX©-a i zivot sa THERMOMIX©-om jer je THERMOMIX© posle bicikla najbolje sto je covek izmislio!

  • danka
    jedno pitanje.
    imam termomix par godina
    koristim ga najvise za supe, corbe, paprikase, moj omiljeni ajvar.
    ali imam jedno pitanje kako ukljucim nozeve da vrte suprotno od kazaljke na satu.
    kada stavim recimo krompir on ga skroz samelje dok bude gotov, zato prktikujem da ga stavim u ono sito dok se kuva.
    pozdrav
  • julijulijana0507
    Halo Danka

    vi verovatno imate TM 21 koji je stariji od trenutno aktuelnog TM 31 i vas nema takozvani "Linkslauf". Neznam odakle se javljate, ali trenutno imamo akciju da Thermomix mozete kupiti na otplatu i to skoro bez dodatnih troskova (efektivna godisnja kamata 1,11% sto iznosi 7,46€ za celu sumu) uz to se dobija jos jedan dodatni kuvar u vrednosti od 30€. Ako je vas stari u funkciji za njega mozete dobiti 200-300€. Ako vas interesuje novi i adresa gde mozete prodati stari, javite se.
    Pozdrav
    Juli
    Ako vas
  • nenaplavsic
    Molim da mi posaljete kontakt za kupovinu Termomix-a,
    pozdrav
    Nena
  • Chinophil
    Ne mogu da nadjem informaciju da li se moze napraviti tijesto za burek ili sirnicu koje se razvija ( u Bosni, znam da u Vojvodini na to lici tijesto za slatke pite).
    Hvala na informaciju ako je imati eventualno instrukcije kako ga napraviti.
  • Joe63
    Imam Termomix 31 i zelio bih znati gdje se moze nabaiviti knjiga recepata posto imam samo APP an engleskom.Hvala unapred.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
julijulijana0507
GERMANY
Immer wenn du denkst es geht nicht mehr, ein kleines Lichtlein kommt von irgendwo daher.