Festival piva - beer fest - birra fest

Kategorija: Glavna
Tagovi: Beer Fest, Festival Piva
11 komentara

Oprostite unapred, moraću da lajem :) Nisam zadovoljna organizacijom ovog festivala, a nisam ni jedina koja ima takvo mišljenje. Već su im upućene konstruktivne kritike na fejsu jer su ih sami tražili.

Elem, kao neko ko je ove godine posetio mnogo festivala širom Srbije, očekivala sam još jedan dobar, da ne kažem odličan događaj, da zaokružim leto. 

Izbor izvođača nije bio loš, ali ozvučenje je bilo katastrofalno. Cene piva previsoke za jedan festival piva! A ni izbor piva nije bio baš za pohvalu. Hrana preskupa,ali na to sam navikla. Obezbeđenje ravno nuli. O incidentu sa 8 bodenja nožem ne želim ni da pišem, strašno! Samo mi nije jasno kako je uspeo da izbode u nizu 8 ljudi, a da ga niko ne zaustavi i da pobegne!! 

Ono što mi je najviše zasmetalo je neaktivna publika. Osim u prvim redovima, niko skoro nije igrao. Goblini sviraju, ja skačem sa strane, gledam masu oko sebe koja kao da je tu iz prisile,niko ništa. Provlačim se ka prvim redovima, ni tamo ništa. Ja pevam,skačem za svoj groš, masa oko mene-ništa! 

Poslednja pesma- Anja,volim te-počinje šutka tu pored mene i pomislih: Konačno,nešto se dešava! Onda je tu uskočio moj drug koji je hto da me zaštiti i stegao mi ruke da ne uskočim da me ne polome,hahaha, jedva sam se otela (ima jake ruke) i nastavila da skačem. Pitam se posle zašto je onda taj narod tu? Ak9 ne slušaju punk zašto su se nagurali blizu bine? 

Sutradan-Dubioza kolektiv. Masa koja je stajala napred je igrala, videla sam na snimku :) Mi smo opet bili negde sa strane i skakali, a masa oko nas ništa! Izdvajam ove dve grupe koje baš umeju da naprave atmosferu i da pokrenu publiku. Znam jer sam ih već slušala ove godine na drugim festivalima i baš sam bila razočarana publikom.

Možda sam razmažena ponudom sa Exita i drugih festivala, ali mislim da ovo ipak nema veze sa muzikom već sa lošom organizacijom svega drugoga.

Meni nije normalno da plaćam istu cenu piva na Exitu, na To Be Punk festivalu, Arsenal festivalu i drugim koncertima kao na jednom FESTIVALU PIVA! 

Sledeće godine ću dobro da razmislim da li ću ići.

Što se tiče ekipe s kojom sam bila - e to je za svaku pohvalu! Čak sam i neke Italijane izvukla sa VIP terase i ostali su s nama do jutra, znači-gde smo mi tu je i dobar provod :)))

A najbitniju stvar sam zaboravila da kažem: ja okoreli grobar i moja draga Vanna grobarka krenule smo da hvatamo tramvaj pre nego što se završi utakmica na Marakani. Ali, tramvaj se nije pojavio sat vremena! Tako da smo bile zaglavljene u tramvaju sa milion navijača koji su pevali i lupali onaj jadni tramvaj, a onda vrhunac-tramvaj se zapalio! Pa to može samo nama da se desi :)))))

Nakon dva sata prelaženja puta od Voždovca do Ušća, stigle smo taman da čujemo poslednje 3 pesme grupe Simple minds. 

Ostalo je istorija! Živeli!!!

  • Dzoli
    Dobro majku mu Ivy jel bar pivo bilo dobro?:)
  • Ivy_Poison
    pa kako koje..neko na L koje sam probala je uzas, zato se drzim Tuborga i Bog da me vidi :))))
  • Vanna021
    Ma baaaaaaaas je bilo super, sve osim ozvucenja :))) Mene te sutke ne zanimaju tako da sam ja bas uzivala gledajuci sa strane :) Ma...S U P E R !
  • Lenor
    Koje na L?Lasko,Lovenbrau? E Ivy da li znas ko su najveci alkoholicari? Oni koji ni ne znaju da na beer festu postoji muzicki program :)
  • Dzoli
    Hahah Lenor..i ti si na L:P
  • Dzoli
    Vanna kad ces ti opet neki blog da na pises aa?:)
  • Ivy_Poison
    Laiken..uzas od piva!
  • Lenor
    Hahaha da Dzoli ali ja sam omeksivac(tj nisam ja ali znas na sta mislim)...ako je toliko lose pivo onda uopste nema prikladan naziv(cita se Lajk-en) :D
  • flyingvet
    Znači,ništa nisam propustio. Za to vreme ja sam bio u NS i kvalitetno mi je bilo :D
  • Ivy_Poison
    flyingvet, nek si se ti lepo proveo u mom gradu ;)
  • AB77
    Zakljucak: Pivo nije za decu :PPPP E a ja cu lepo kad postanem tata(bioloski)da se napijem. To sam odlucio da me vise ne zezaju svi ovde kako sam uvek nesto kao stegnut ili ne znam ni ja sta vec :) A iskreno, samo da bude sve OK i da beba(bebe)bude zdrava, sve ostalo zaista je nebitno :)

    A imam i ja rodbine u NS...doduse nije bas da kazem bliza ali i jeste; Veternik :)

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))