Humanitarni koncert za decu svratišta

Kategorija: Glavna
Tagovi: Koncert, Akcija, Svratiste Za Decu
6 komentara

Serbiancafe je već imao humanitarnu akciju za decu Svratišta. Još jedan lep primer humanosti je i drugi po redu koncert u klubu Danguba. Ulaznica se "naplaćuje" u naturi-garderobom i igračkama. Više o ovome čitajte na:                                                                

http://www.rocksvirke.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1396:humanitarni-koncert-za-decu-svratista-klub-danguba-beograd&catid=5:najave&Itemid=99

 

  • Burazer
    Čitao sam o Svratištu ,najvećoj sramoti grada Beograda i našeg društva uopšte.Svakkako je divno što se grupe ,pojedinci zalažu za ove mališane ali zar nije i sama ideja da deca svraćaju negde,da se ugreju pojedu ili okupaju žalosna.Mislim ja svratim na blog,kod komšije u kafanu, a neko eto svraća u život.Srce me boli kad pomislim na zimu koja stiže...
  • Mila-Muncan-Krstic
    Postovana Ivy POison,procitala sam gonji clanak koji je jako zalostan."Treba pomoci".Ja sam razmisljala nocas kako bi svi mogli da pomognemo,i niko nebi to ni osetio -a vama tamo bilo bi veoma dodra pomoc. Ako bi postojao nacin da vi tamo otvorite neki akont pa da mi saljemo pare redovno koliko ko moze.Pozdrav.
  • Mila-Muncan-Krstic
    Mislim da bi bilo dobro da se na taj akont uvek salju pare-rekla sam ko koliko moze,a onda da se to zahvali na kompjuter toj osobi i tako slali bi ljudi iz svih zemalja-nakupila bi se dobra pomoc.pozdrav.
  • Mila-Muncan-Krstic
    Postovana Ivy-Poison,posto do sada nema bas nikakvog resenja oko toga,mozda nisam dovoljno jasno napisala.Ako Vi odete tamo u neku vecu banku, i objasnite im da bi vam trebaloneki akont u koji bi mogli samo ljudiiz inostranstva da stavljaju pare a da Vi to mozete koristiti za pomoc deci,ja mislim da je to fantasticna ideja,kao sto rekoh mi to nebi ni osetili-da se salje kao 1pivo svake nedelje,to svako moze da uradi. Pozdrav.
  • Ivy_Poison
    Draga,Mila, ja sam samo prenela vest o humanitarnoj veceri koju organizuje Klub Danguba u Beogradu. Mozda takav racun i postoji,ali to biste morali da kontaktirate ljude koji vode Svratiste. Organizatori ovog humanitarnog koncerta samo zele da daju svoj doprinos,nisu ukljuceni u rad Udruzenja koje vodi Svratiste.
    Burazer, to postoji i u Novom Sadu. Sta reci..neki pametan potez na drzavnom nivou mozda bi resio stvari, a mi kao pojedinci mozemo samo da pomognemo da ta deca malo lakse podnesu zimu koja dolazi.
  • Mila-Muncan-Krstic
    Draga IVY POISON,zao mi je puno da nema nista od toga.Mislim da ideja nije bila losa.Jer kao sto sam rekla akosvako stavi po malo a da se toj osobi na neki nacin zahvali javno,i drugi bi se takmicili ko ce vise da pomogne,ako ikada tako nesto izmislis javi nam na ovaj nacin i videces dobar uspeh.Srdacni pozdrav i sve najbolje.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))