Život čine sitnice

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
2 komentara

Postoje neke stvari bez kojih ne mogu da zamislim svoj život i da ne postoje trebalo bi ih izmisliti.

Osim deteta, koje je deo mog bića i koje je centar moga sveta, moj život bi bio nezamislivo dosadan da ne postoji muzika, fotoaparat i prevozna sredstva.

Krenuću redom:

1. Muzika - veoma cenim ljude koji imaju dar da je stvore i kvalitetno izvode. Zvuci koji nas obasipaju sa svim strana i zvuci koji nađu put do uha svakog od nas, neizbežni su i neophodni. Muzika inspiriše, podiže i spušta. Sve u datom momentu,a mi imamo slobodu izbora da je koristimo neograničeno i kad god nam je potrebna.

2. Fotoaparat - slika vredi kao hiljadu reči. Mnogo puta mi je nedostajao u raznim situacijama, na raznim mestima. Beleži uspomene, ovekovečuje lepotu, stvara slike koje nam ne daju da zaboravimo. Omogućava nam da razmenimo svoje iskustvo sa drugima. Ma , fenomenalna stvar.

3. Prevozna sredstva - jednostavno je - ne možemo peške obići planetu. Ovo je odraz želje za stalnim kretanjem u nove avanture uz muziku i fotoaparat. Nemamo dovoljno ni vremena ni novca da obiđemo svaki kutak planete, ali svako putovanje obogaćuje našu ličnost. Neka ih bude mnogo!

Možda bih mogla još da nabrajam,ali ću se zaustaviti. Internet je deo naše svakodnevnice i bez njega se može, ali nećemo život bez interneta :) Možda je trebao da se nađe na listi prioriteta. 

Neki drugi put...

  • Dzoli
    Dopada mi se da imamo slicne vrednosti bez kojih nam zivot ne bi bio ono sto jeste;) I bas tim redom
    Coevku malo treba da bude sretan kad u sebi prepozna sta je vredno vdieti srecu u tome;)
  • AB77
    Muzika svakako, aparat tu i tamo, kola su kao nuzno zlo; najbitnije jesu sitnice, oni mali znakovi paznje i ljubavi kad das/dobijes ono iznenada neku malu sitnicu...

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))