Отворено писмо једне Србкиње: „ПРИПАДНИЦИМА МУП-а СРБИЈЕ…“

Kategorija: Glavna
Tagovi: Муп, Народ, Наша Омладина, Srbija
1 komentar

 

Нека имена почивају у историји под ореолом славе , а нека под сенком срама.И једна и друга подједнако се памте!

 Данас ми смо ти који ће исписати странице историје, да ли ћемо и даље постојати као нација или ће неке нове генерације учити о томе да се овде налазила једна држава Србија коју је сопствена влада поделила, уништила продала и њен народ и њене вође или ће наша Србска деца учити о томе како смо ми њихови родитељи опет показали свој инат и успели да вратимо стару славу а издајнике пошаљемо тамо где им је и место, у историју под сенку срама!

Данас се обраћам вама припадницима МУП-а Србије, вама ако још има човечности , ако се још увек сећате којој нацији припадате, обраћам се и молим као једна млада Србкиња да размислите о томе шта се дешава у Србији и да се окренете народу и одбраните народ од власти а не шачицу издајника да браните од целе Србије!

Слушала сам баш данас како изјављују и захваљују се управо вама на огромном успеху слома народног духа, жеље за слободом. Чудили су се тако малом броју људи којима је стало до Србије до Србских хероја и смешкали се са оптимизмом јер сломи народ, уништи му дух, па можеш са њим шта хоћеш и како хоћеш.Али знајте нико не може докле хоће!

 Румунски народ је трпео свог бахатог председника  двадесет четири године , гладан и изолован али колико год лудачки деловала његова личност он није продавао своју земљу нити своје грађане.

 Неколико пута су покушавали да га свргну са власти и ослободе се његове породичне тираније , коначно кад су успели народ жедан крви судио му је и пресудио.

Колико ће крви наша омладина пролити док им се ви не придружите? Нас браните , нас треба да чувате, нико од нас није на улици из обести или досаде , ми смо ту због сопствене земље, због нас самих и наше деце и ваше деце.

Од кога је јуче и прекјуче и пре пар дана, и од кога ће сутра наша полиција да брани Србију , од Србске омладине ?

А ко ће да брани ту омладину од ове државе, од власти , ако се без нас остане , шта ће бити будућност ове земље, простор препун стараца ?

Наш народ јесте  претворен у мумије који гледају свој живот и како издржати до сутра али енергија и воља за животом може победити и хоће!

Са овом власти једино што можемо добити јесте десетине хиљада цигана исељених из Француске и вероватно још неке Европске земље.  Ништа друго од лоповске власти не можемо ни очекивати осим још лопова, јер свима је познати да су дотични исељени из Француске баш због тог проблема. 
Хоћете ли и онда када се будемо и ако будемо се побунили против најезде лоповлука , Ви стати на страну тих лопова и опет бранити криминалце од народа?
Па када и ако се будемо бунили због одвајања Војводине, на чију ћете  онда стати страну, Мађарских сепаратиста и Чанка и Пајтића или народа ? Хоћете ли и на Косову стати на страну Шиптара, или у Рашкој се збити уз Зукорлића? Па тамо су ваши дедови  гинули и ваши оци , зар ћете ВИ који сте кад скинете значке и оклопе исто само људи на саме себе ударати?

Шта чувате за онај свет, ако на овом посао чувате продајући душу ђаволу? 

Помозите нам , окрените се нама који не желимо ништа туђе, који бранимо своје! Ако неко од полиције чита ово , питам га сада да ли је свестан тога да смо ми окупирани изнутра од властодржаца који су под патронатом Америке и ЕУ , да ли знате да ћемо нестати и ако сутра дође до неке борбе у којој ћете ви бранити Србију од тада већ видљивих непријатеља па кад поред вас буду бар три младића која сте на неким демонстрацијама тукли, како ћете их онда погледати у очи, јер они су и тада бранили земљу од непријатеља ког ви тада нисте хтели да видите, а сада је прекасно?

Ви режимска полиција, сте ти који могу да помогну народу и самим себи, и ваша деца ће сутра бити у поробљеној и поцепаној држави, мислите ли да ће неко од њих бити поносан на вас и да ли је данас неко поносан на вас, кад вас цела Србија пљује и дозива вас као псе. ПА и ви сте Срби, помозите нама, њима и себи док је још могуће урадити нешто јер сваки дан који прође ми каснимо и срљамо у још већу беду и ослањамо се на још горе зло .

Сви ви знате да су нама једини пријатељи били Руси  и остали православни народи и да смо ми као такви правоверни одувек били трн у оку Балкана и  када нису директно успели да нас поделе и униште убацили су унутарњег непријатеља који је то са већим успехом успео да уради за годину дана него било који други непријатељ који нас је директно нападао.
Своју децу бијете, пребијате да бисте направили простора туђим прљавим народима, Србију од Срба браните , знате ли да се наша нација изградила на Косовом пољу, на плећима честитог Цара ЛАзара који је свесно отишао у смрт радије него у робове.

 Ми ћемо овако ударајући једни на друге отићи и у робље и у смрт. Парола и идеја ове власти јесте завади па владај, и ви сте људи и Срби немојте наседати на њихове трикове , чувајте своје послове бранећи народ од државе а не државу од сопственог народа!

Заједно са нама испишите странице историје и једном за свагда очистимо жито од кукоља , од издајника, пошаљимо их тамо где они хоће да шаљу праве Србе, где продају оне који су се борили исто као и већина вас. 
Помoзите слабом да не би морали после и његово бреме носити на леђима.

 Сестра Кетрина И.

  • Dzoli
    Zar se to jos zove MUP?

Prijavite se da biste objavili novi komentar