Mali korak za tebe, veliki za tvoj život

Kategorija: Glavna
Tagovi: Mladi, Http://pokreni-Se.info/
5 komentara

Želimo da vam predstavimo jedan projekat kojem planiramo da se priključimo. U nastavku teksta možete pročitati opširnije o  čemu se radi. 

"MALI KORAK ZA TEBE, VELIKI ZA TVOJ ŽIVOT"

Farmaceutska studentska asocijacija Novog Sada, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, pokrenula je projekat promocije zdravih stilova života mladih, bez upotrebe psihoaktivni supstanci-PAS i volonterstva u prevenciji zavisnosti od PAS, u kom će učestvovati studenti farmacije Medicinskog fakulteta pomenutog grada. 

Cilj je da se ukaže mladim na postojanje alternativa u smislu kvalitetnijeg ispunjavanja slobodnog vremena. Kako bi se animirao što veći broj mladih, izrađena je internet prezentacija kao i brošure gde se nalaze informacije o svim organizacijama i ustanovama na teritoriji Novog Sada kojima se oni mogu aktivnije priključiti. Informacijama će biti obuhvaćene i ustanove/organizacije koje se bave sportom, umetnošću, volonterizmom i pružaju mladima mogućnosti za rad na sebi.

Projektom su predvidjene i javne manifestacije na kojima ce se promovisati internet stranica kao i spotske, umetničke, volonterske i druge aktivnosti za mlade. Da bi se ciljevi projekta sto više približili mladima i javnosti potrebna je i medijska promocija, zato se nadamo da ćete svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i pomoći širenju ideje o zdravim navikama među mladim ljudima. 

Srdačan pozdrav.
Kristina Bjelica 
koordinator projekta "Mali korak za tebe, veliki za tvoj život"

 

 

 

adresa sajta: http://pokreni-se.info/

  • variolavera
    Ima jedna lijepa igra za ucenje omladine kako to izgleda kad oni uzmu zivot u svoje ruke i kako izgleda kad ih neko vodi kao ovcu.
    Naprave se parovi i jedno vece jedna osoba u paru ima povez preko ociju dok je druga osoba odgovorna da pazi na tu osobu sa povezom. Pozeljno bi bilo da to vece izadju napolje i rade i idu na mjesta kao i obicno sto rade. Drugo vece zamijene uloge. Onda ih pitas kako su se osjecali dok su vodili a kako dok su bili vodani.
    Za takvu vjezbu moze da posluzi i ucionica, sala...bitno je da se stovise krecu i da je sto vise prepreka koje moraju zajednicki da prodju.
    Ne znam kako bi se svidjelo drugima ali ja sam svaki puta uzivala u njihovom kazivanju kakvo su iskustvo stekli poslije igre/vjezbe.
  • variolavera
    however, lijepa ta vasa akcija ako vam uspije ali uspjeh je i jedan covjek spasen.
  • Prevent
    variolavera, hvala na ideji
  • Dzoli
    Uvek me raduej kad vidim da se neko brine za mlade.Nikad dovoljno sadrzaja niti pomoci za njih:)Zelim da akcija uspe

Prijavite se da biste objavili novi komentar