One stvari

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
4 komentara

Beh na predstavi drAgoljuba Ljubicica-Micka u Domu sindikata i oodusevih se kao i ocekivano. Covek ima duhovitost koja je prepoznatljiva ali isto tako i zapanjuje njegovo shvatanje zenskog nacina razmisljanja. Prosto se pitam da li je Micko u proslom zivotu bio zena? Vrlo moguce, ali se iskreno nadam da ce u sledecem biti musko i da cemo se sresti i da ce biti samo moj :).

Njegovo zapazanje kako da uhvatimo muskarca mi zene preko 30 koje smo slobodne a da ga pritom ne otmemo tudjoj zeni je za mene strasno razocaravajuc, jer kaze da je verovatnoca ista, tj manja od situacije da nas na juznom polu rastrgne pobesnela civava! E sad ostaje otvoreno pitanje da li traziti nekoga ili cekati njega u sledecem zivotu...Ni jedno ni drugo mi ne zvuci bas obecavajuce ali ja bih ipak da se nadam da u ovom zivotu jos uvek ima negde neki lep, zgodan, fin, kulturan i nadasve pazljiv muskarac za mene :)

Pored mene je sedela na izgled fina dama u godinama, sa sesirom na glavi, ali kad sedis malo duze pored nje pocne da smeta koliko isparava na alkohol. Smejala se kao pomahnitala a i ja pored nje osecajuci da mi u neko doba vise nista nije smetalo i da se osecam lagano zagrejana. Ona je bila sama na predstavi pa se sad ja pitam da li i njoj fali neko kao i meni, ili je zadovoljna svojom samocom?

Tako ja odgledah predstavu i dobih jeftno opijanje tudjim isparavanjem.

 

  • Shejnoslava
    Bice-bice!Evo desice se kada ti ja kazem,postoji on i tu je negde....Drzim fige da se desite sto pre!
  • Dzoli
    Citala sam 'One Stvari' od austrijanca Bernarda Ludvika .Ova monodrama napisana u satiricnom stilu je mene zaista nasmejala.Mogu misliti kako je zvucala na srpskom.One stvari su cesta tema i u nasim razmisljanjima a naci nekoga sa svim tim osobinama koje si navela..nije tesko samo kad si iznad 30.Zivimo u nadi:))
  • flyingvet
    Pa, to je očigledno danas veliki problem modernog društva, gde se neguje individualizam i otuđenost ljudi, Svaki dan slušam iste priče, na jednoj strani usmaljene žene, na drugoj strani usamljeni muškarci. Ni ja tu nisam izuzetak, doduše skoro sam "razbucao" vezu od 5 godina pa se sada "hladim". Generalno, ni žene ni muškarci ne znaju šta hoće, spremnosti na kompromise nema, a o zahtevanim kriterijumima da ne govorimo. Žene bi sve listom tipa u fazonu Antonia Banderasa, a muškarci "ribu" za kojom svi "slinave" i koja povrh svega voli fudbal i spremna je da im ispuni sve njihove fantazije. Normalno, kako su to nedostižni ciljevi, sledi razočaranje. Ovamo kuknjava ženskog sveta kako im muškarci ne prilaze, a koliko sam puta samo ja "popio korpu" da se nisam pošteno ni upoznao "sa njenim visočanstvom". Pri tom, nisam ni ružan, ni kljakav, ni sakat, a može se reći i da imam manire. Pa šta onda čovek da uradi posle toga, da dubi na trepavice. Zbog ove moje bivše sam otišao na padobransku obuku i postao padobranac, samo da bi konačno bio pored nje (pošto smo zbog posla bili razdvojeni). Ej, zamisli budalu koja iskače iz ispravnog aviona. No, da sam se trebao popeti na Mont Everest, i to bih bez problema uradio. A efekat svega toga bilo je jedno veliko NIŠTA. Na kraju sam bio prodan ... Mislim, šta reći ...
  • Provo
    Mozda je njena namera bila sasvim drugacija osim "iskakanja iz ispravnog aviona", mozda si trebao da padnes pred njene noge!
    Ovo je naravno bila sala, nadam se da se ne ljutis...
    Drago mi je da si se oglasio sa par reci da se cuje glas i druge strane, ja licno vise nisam u potrazi ni za cim vec opusteno plutam zivotom pa ako se desi..jel te, desice se :=)

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Provo
Nemoj sreco, nemoj danas...