Održavanje windows operativnog sistema

Kategorija: Laptopovi
Tagovi: Popravka Racunara, Odrzavanje Sistema, Defregmentcija, Virusi, Popravka Hard Diska, Operativni Sistem
2 komentara

Ovde ćemo pokušati da vam kažemo kako najlakše da održavate vaš operativni sistem windows, na kompjuteru ili na laptopu. Da vam ne bi pisali sada ceo tekst poveyaćemo vas sa našim sajtom i tu imate sve detaljno opisano. Mi ćemo ovde samo u kratikom crtama da vas uputimo u osnove.

Programe koje ovde spominjemo možete skinuti na našem sajtu:

http://www.servisracunara.co/korisni-programi

1. Skinite program Cleaner i odradite čišćenje operativnog sistema od otpada i sveg đubreta koje se mesecima nakupi. Ovaj program je stvarno odličan i videćete kada bude čistio koliko toga ima a da vi niste ni znali. I bez brige neće vam obrisati ništa što je vama važno. Posle toga u programu Cleaner pronađite opciju da popravi registre i uradite to.

2. Uradite defregmentaciju sa programom Defraggler, imate na našem sajtu. Ovo nemojte raditi suviše često jer nije dobro. Možda mesečno jednom.

3. Skinite Malwarebytes sa našeg sajta i uradite prvo update programa, pa onda skenirajte sistem od virusa.

4. Nađite Comand Promt u programima i kucajte kada vam se pojavi crni prozorčić, kucajte chkdsk c: /r /f i pritisnite enter. Pitaće vas nešti što vi slobodno potvrdite. Posle toga morate restartovati računar i pustiti da odradi skeniranje i popravku hard diska. 

.................ostalo pogledajte na:

http://www.servisracunara.co/saveti

 

 

  • namcor
    Zar nije mnooooooogo bolji TuneUp? Radio sam bar 100 kompova njime i pod kapom nebeskom nema boljeg ni svestranijeg programa za odrzavanje PC-a. A moze se (ne kazem da je bas legalno) skinuti sa bilo kog torenta...
  • servis-racunara
    Pazite, mi kao registrovan servis racunara i laptopova u beogradu smo dužni da vam prestavimo samo besplatne programe, zbog piraterije. Slažemo se da je TuneUp odlican program, zbog svog rada, mnogo pomoćnih programa za popravke.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
servis-racunara
Na vrhu ima dovoljno mesta, ali samo ako se krene na dna