Kako pronaći odgovarajuće pantalone

Kategorija: Moda
Tagovi: Pantalone, Dzins
2 komentara

Ponekad nam se čini da je baš teško odabrati odgovarajući model pantalona, pa često i izbegavamo da ih kupimo, sve dok ne ostanemo bez njih. Pre samo pola veka žene su nosile isključivo suknje i haljine, ali sada pantalone preuzimaju vođstvo, postaju kamen temeljac ormana svake žene. Uz nekoliko saveta, kupovina može postati i zanimljiva.

Zamolite prodavca da vam pomogne u odabiru

U radnjama uvek možete naći veliki izbor modela i dezena pantalona i svaki odgovara drugačijoj građi, pa bi zaposleni mogli da vam pomognu da se odlučite za prave. Samo ih treba upitati za pomoć. Uštedećete vreme i izbeći frustraciju dok se pitate koje su prave i da li su idelane za vašu figuru.

Zanemarite veličinu pantalona

Broj koji vidite sa unutrašnje strane pantalona varira od brenda do brenda kao i do modela. Time se ne morate mnogo opterećivati niti razmišljati jeste li se ugojili pošto je broj veći nego što obično uzimate. Bitno je da vam odgovaraju, niti da stežu, a ni da su prevelike.

Kupite pantalone pre nego što vam zatrebaju

Obično se čeka zadnji momenat za kupovinu pantalona, kada ste već sve iznosali i kada su izbledele. Onda baš tada ne možete naći one koje ste želeli ili vam cena u tom trenutku ne odgovara. Pa, vreme je da promenite naviku, čak iako imate svoje omiljene pantalone, slobodno se častite još jednim-neplanirano. Ukoliko u izlogu vidite model koji vam se dopada, nemojte biti lenje, uđite i probajte.

Probajte novi model, brend ili boju

Testirajte i druge brendove, ne samo one na koje ste naučili. Slobodno probajte uske, široke pantalone, različite boje. Možda su baš one idealne za vas. Bitno je da vam lepo stoje i da se osećate sexy u njima.

Idite u shoping sa prijateljicom

Ko još voli da ide u kupovinu sam? Uvek je lepše u društvu, a ujedno će vam prijateljica pomoći oko izbora pantalona i odmah oceniti da li su za vas. Takođe, dobro je imati pojačanje kada vas izmore duge šetnje i obilasci radnji, a ujedno će vas prijateljica sprečiti da potrošite novac na neku glupost. Kupovina može biti težak proces, ali uz dobro raspoloženje i društvo sve to ide mnogo lakše.

Neki od modela pantalona

 

*Crne pantalone

*Džins za svaki dan

*Bele pantalone za letnje dane



 

  • Dzoli
    Džins uvek i svuda..imam nekoliko komada.Dugačke trofrtalj,šorc.E sad ono u vezi prijateljica , nemam baš nijednu da me spreči, a slabo me zovu kad idu u kupovinu jel sam ja taj sprečavalac
  • Tasha11
    Prava je greška što te ne zovu, ali izgleda da im nije žao da troše bespotrebno.;)

Prijavite se da biste objavili novi komentar