Neophodna obuća za odmor

Kategorija: Moda
Tagovi: Obuća
4 komentara

Kada počnete da se pakujete za odmor, odluka o pravoj obući može postati pravi problem, pa čak i da vam pokvari raspoloženje. Počnete da razmišljate da li da ponesete samo jedne, da vam se nađu, pa onda ne bi bilo loše da spakujete one sandale za večernji izlasak, a da tu su i one koje idu uz roze tašnicu, a šta je sa onim papučama za plašu...Spisku nikad kraja. Pa onda možete poneti samo obuću na odmor, bez garderobe. Možda vam neka od ovih sugestija pomogne.

S obzirom da obuća zauzima dosta prostora, odlučite se za tri para. I samo tri para, onu pregradu sa strane ostavite za nešto drugo. Uzmite u obzir i gde ste odlučili da idete na odmor, da li je u pitanju krstarenje, odlazak na plažu, planinu, kakvi su vremenski uslovi.

Udobna obuća

Koju god destinaciju da odaberete, očekuje vas dosta pešačenja. To znači da je udobna obuća neophodna. Pod udobnom mislim na patike. Pri tome ne morate kupovati novu obuću. Pokazalo se da je mnogo bolje poneti obuću koja je već razgažena i na koju ste navikli. Ukoliko baš ne možete da izdržite i odlučite se da kupite nove, uradite to bar nedelju dana pre odlazak na put. Bar ćete imati vremena da je par puta isprobate i izbegnete nevolju sa žuljevima.

Papuče

Ukoliko idete u ¨toplije krajeve¨papuče su neophodne. Pa nećete baš po celi dan da budete u nekoj zatvorenoj obući. Naravno, njih ćete obuti samo ako idete u kraće obilaske ili ako ste potpuno sigurni da su udobne za duge šetnje. Ukoliko je svežije, umesto papuča, mokasine će poslužiti.

Obuća za večernje sate

U večernjim satima ćete sigurno poželeti da budete malo elegantniji, posebno ako idete na večeru ili ples. Za takve prilike ponesite sandale. Naravno, ne moraju biti sandale sa visokom potpeticom, posebno ako na njih niste navikle. Odmor i nije mesto gde biste učili da u njima hodate. One zauzimaju malo mesta, a ako baš niste ljubitelj sandala, možete lepo izgledati i sa baletankama.

Kad bolje razmislite, više od ovoga i nije potrebno, a ukoliko vam je ona pregrada sa strane ostala prazna, možete se častiti još jednim parom.:)

 

  • Dzoli
    Eto najzad se otvori i ovo.A vec sm se uplasila da cu na odmor bosa;))
  • MissZ
    Evo teme za mene, trenutno aktuelne. :)

    Do sada se moje pakovanje stvari za odmor uvek svodilo na gomilu dilema i "problema", koje sam uvek resavala sa: "Ponecu i ovo, pa neka se nadje". Moj dragi je vec odavno odustao od svakog komentara. :) Vrhunac mog prtljaga je bio prosle godine kada smo putovali na more i kada sam uspela da napunim ceo gepek plus zadnje sediste torbama i koferima, u nasu Astru, koja i nije tako mali auto. :D Bez sedam pari obuce se ne krece nigde.

    Elem, ove godine, moj prtljag je sveden na jedan ranac (!!!), jer planiramo ici motorom na more. Moj dragi je odmah rascistio da ce on pakovati svoje stvari i nositi ih, a ja da se snadjem za svoje. Danas je bas zajedljivo prokomentarisao da cu, kako mu se cini, morati da posudim od drugarice veci ranac. Zainatila sam se, i pocela da pravim spisak stvarno neophodnih stvari za poneti i sve u svemu, nadam se da cu uspeti poneti barem 2 para obuce + patike, koje cu nositi za vreme puta. Zivi bili, pa videli! :)))
  • Tasha11
    Ako uspes da popakujes sve u jedan ranac, javi nam da znamo jesi li uspela.:))
    Ali ako idete motorom, mislim da su samo patike dovoljne.:))
  • Tasha11
    Dzoli, koliko znam ti uzivas i kada si bosa, pa verujem da za tebe nema mnogo nedoumica kad je rec o pakovanju.;)

Prijavite se da biste objavili novi komentar