Seks: kad vrelo uzbuđenje krene...

Kategorija: Glavna
Tagovi: Sex, Seks, Radno Mesto, Lift, Vow, Uzbuđenje, Bazen, Park
2 komentara

... mnogi ne biraju ni mesto, a ni vreme. Zbog toga sve češće slušamo o nezaboravnom seksu na javnom mestu koji brzinski podiže adrenalin, jer ne možete da se otrgnete osećaju da svakog trenutka mogu da vas "ulove na delu". 



Ako vam neko kaže da je seks u javnosti isto što i razmena nežnosti sa partnerom na rođenom parkingu u sopstvenom automobilu, budite sigurni da ne zna za mnogo uzbudljivije seksi lokacije. Evo na kojim mestima, van kuće i automobila, možete da vodite ljubav - ako ste dovoljno hrabri, naravno.

 

Radno mesto

Ok, novinarima nije baš pametno da pominju ovu ideju na svom radnom mestu, ali vi možete da probate kako je to u praksi, pa da nam javite.

Ipak, imajte na umu da bi takvo ponašanje moglo da vas košta radnog mesta. Ako je strah veći od uzbuđenja i previše se "kockate sa sudbinom", bolje nemojte da se upuštate u seks na radnom mestu.

Ako želja uspe da prevagne, a okolnosti dozvoljavaju, doživite brzu i vrelu avanturu, koja će vam sigurno začiniti radni dan. Pazite samo da ne budete previše bučni.

 

U bazenu

I na javnim kupalištima možete neometano da vodite ljubav ako ste dovoljno pažljivi i neupadljivi. Žena može da se nasloni na ivicu bazena, a partneru ostaje samo da napravi mesta za sebe u kupaćem kostimu svoje drage. Ako više volite more, prilagodite istu strategiju morskom okruženju.

 

Garderoba ili kabina za presvlačenje

Hm… Nismo sigurni da li je za ovaj poduhvat dovoljno da budete mnogo hrabri, ili je potrebno i da ste veoma brzi i tihi.

Ako idete zajedno u teretanu, možete da se prepustite zajedničkom tuširanju. Pazite samo na slučajne posetioce. Niste jedini u teretani. Pa da, možda vas baš to uzbuđuje…

Ukoliko biste baš da se "smestite" u kabinu za presvlačenje u nekom od velikih tržnih centara, pripazite da kabina bude potpuno zatvorena, jer ako vam se noge vide slučajni prolaznici će lako zaključiti šta se događa.

 

Gradski parkovi

Ovo su idealna mesta za prolećne i letnje večeri. Obucite suknju, "zagrejte" partnera u šetnji ka po parku, zauzmite ušuškanu klupicu i možete u akciju.

Diskretno otkopčajte partnerove pantalone i svojom suknjom sakrijte sve što se dođaga. Pomalo egzibicionistički, ali vredi probati, savetuje portal "Intimate Medicine".

 

U poseti

Ovo ne pokušavajte ako brzo pocrvenite kada vas je sramota. Ako smatrate da ste zaista odvažni i dovoljno nestašni, probajte seks na brzaka u stanu svojih prijatelja, rođaka ili vaših roditelja.

Odaberite veće okupljanje, poput rođendana ili svadbe, jer jedino u gužvi možete potpuno neprimetno da se iskradete. Strah od opasnosti da budete uhvaćeni, pružiće vam dodatni erotski impuls.

 

U vozu

Baš kao što toalet u avionu budi razne maštarije i seks u vozu može da bude veoma uzbudljiv. U ovu avanturu upustite se samo ako postoje kupei sa zavesicama. Sigurno ne želite da vas neko posmatra, bez obzira na simpatičnu pomisao da kondukter može da naiđe svakog trenutka.

 

U liftu

Lift je jedno od najčešćih javnih mesta na kome ljudi vode ljubav, ali ne gubi svoju čar. I ovde je brzina najvažnija, zbog čega se sve svodi na poljupce, milovanja, dodire ili oralni seks.

 

Autor: Mondo.rs

  • oblak
    ...je li bre,otkad je ovo forum iskljucivo za pubertetlije,a? zar ti nama ukidas pravo na vlastitu fantaziju,a?what a waste of time.....

Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...