"Startuj" je na plaži

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Flert, Udvaranje, Devojka, Muškarac, Zena, Zavođenje
1 komentar

Plaža je idealno mesto za "startovanje" devojaka jer ono zbog čega bismo se, da smo na nekom drugom mestu, osećali neprijatno, na plaži nam izgleda drugačije jer smo opušteni. 

Psiholozi kažu da nam dok leškarimo na pesku pod suncobranom, obučeni samo u kupaći kostim, slabi potreba za dominacijom i visokim položajem na društvenoj lestvici, a koju inače izražavamo i svojom svakodnevnom garderobom.

Osim toga, blizina drugih ljudi, takođe oskudno odevenih, olakšava međusobnu komunikaciju. Blizinu više ne doživljavamo kao ugrožavanje ličnog prostora i lako se upuštamo u razgovor sa osobom koja leži na susednom peškiru.

Kad je već tako, opusti se i „startuj“ onu zgodnu malu koju merkaš već danima.

Ako je reč o "usamljenoj" lepotici koja vreme provodi čitajući knjigu ili slušajući muziku, moraš biti obazriv - ako nastupiš agresivno možeš da je uplašiš. Obrati joj se sa pitanjem da li ima da ti pozajmi neku knjigu ili časopis, jer ti je dosadno samom na plaži, na primer. Nikako nemoj da sedneš na njen peškir ako ti ona to ne ponudi, ne zovi je na sladoled ili u vodu.

Postavi jedno kratko smisleno pitanje, sačekaj odgovor i udalji se. Trebaće ti malo više vremena i diplomatije, ali se nećeš pokajati - kada se takva devojka opusti nadokandiće ti sav trud koji si uložio prilikom upoznavanja.

Devojku koja je izabrala ležaljku u centralnom delu plaže ili kraj glavnog prolaza do najbližeg kafića, animiraćeš tako što ćeš joj, na primer, ponuditi da zajedno igrate karte, ili neku drugu "morsku" igru. Nakon odbojke u vodi popijte piće, a onda se dogovorite i za večernje viđanje.

Ako si bacio oko na cicu koja se satima sunča na samoj obali ili kraj ivice bazena, nikako nemoj "slučajno" da je isprskaš i onda ponudiš piće kako bi se izvinio. Uradi suprotno - kreni u vodu i tihoj joj reci kako se unapred izvinjavaš ako je slučajno poprskaš, ili je pitaj koje sredstvo za sunčanje koristi s obzirom na to da ima divnu boju tena.

Ako ti za oko zapadne zgodna mama ne odustaj - možda je razvedena, a možda deca i nisu njena. Tetke, drugarice, kume, komšinice, često pomažu svojim prijateljicama i prave im društvo na letovanju.

Tim damama najlakše ćeš prići preko kontakta sa decom. Međutim, moraš biti veoma taktičan kako one ne bi pomislile si ti "onaj čika od kojeg se nikada ne uzimaju bombone".

Ok je da se uključiš u pravljenje kule od peska, potragu za školjkama, ali bez grljenja dece, kupovine sladoleda. Poziv da svi odete na sokić ostavi za kasnije - kada budeš siguran da tata nije na ronjenju, a da te mama ne smatra čudakom.

 

Autor: Mondo.rs

  • oes123
    Kao prvo, zaboravljeno je da se kaze da pre nego sto startujes neku zensku na plazi da moras da se malko doteras. Na ovo mislim da imas malo vise kosice na glavi, da skines naocare i po svaku cenu da uvuces stomak, osim naravno ako da nedaleko ceka nela lepa jahta da bi je ponudio da je malo sa deteom provozas...

Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...