Šta muškarci prvo primete kod devojke?

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Atributi, Devojke, Muškarci, Muško Ženski Odnosi, Obline, Šta Muškarci Prvo Primete Kod Devojke?, Violeta Stojanović, Žene
1 komentar

Sve je relativno, pa i želje muškaraca. Visoka, mršava, tanka ili sa oblinama, kako njihov mozak zamisli i poželi. Kažu ljudi: kad si lep uvek se nađe neko lepši. A kad si ružan, nema ti ravnog… Uprkos onima koji kažu da ne biraju, postoji nešto što više vole i što obavezno zapaze na prvom sastanku. Fizičke osobine, nedostaci ili ne, u očima muškaraca.

Šta vi, muškarci, prvo primetite? Naravno da pričaju mnogi o unutrašnjoj lepoti, ali šta je to prvo što oko zapazi? Možda zavodljiv pogled, blistavi osmeh, duge noge, puna usta… Brojne ankete pokazale su da su ukusi različiti, ali evo rezultata koji se poklapaju i ako ćemo o brojkama to ovako izgleda.

Njena pojava može mnogima izmamiti uzdahe, ali samo je jedan deo tela taj koji ga natera da je gleda iznova i iznova. Mnogi bi odmah skinuli maske i pogledali šta se krije iza pozadine, ali većina muškaraca se zadrži na najizraženijim atributima na ženi. Hah, za neke i očekivano, 22% muške populacije prvo što zapazi na devojci su grudi. Slučajno ili ne, one upotpunjavaju njihov kadar na najlepši mogući način. Na obostrano zadovoljstvo devojke sa C ili D korpama nose epitet pravih zavodnica.

Ko se ne može pohvaliti grudima, tu je zadnjica iliti lepo oblikovana i izražena ženska guza. Umetnost zavođenja ne bi bio potpun bez ovog atributa. 20% muške populacije smatra da je glavna atrakcija na ženskom telu baš guza.

Duge noge za igranje i 19% za njih. Naravno da svaka devojka sanja svoj savršeni “cat walk” dugim izvajanim nogama. Možete zamisliti kako je muškarcu koji ih ugleda na prvom sastanku.

Zaključili smo i to da kosa kod muškaraca ima veliki uticaj. To može biti podstrek dečku da mu se dopadne dugokosa crnka ili kovrdžava plavuša, a vatrena crvenokosa bi mu bila pravi izazov. Da, kao što vidite, kosa ima 11% šanse da bude primećena na prvom sastanku.

Uši i nos. Možda ovo deluje previše i nestvarno, ali dele mesto sa očima. Znači da bi samo 7% muškaraca na prvom sastanku primetili ove karakteristike devojaka.

Možda iznenađujuće, ali usta – 5%, a osmeh – 6%. “Pogledaj moje usne i pročitaćeš na njima sve”, muškarci kao da nisu čuli za ovo.

Šanse da će im se dopasti devojka zbog modnih detalja i odeće koju je obukla su minimalne. Samo 4% muškaraca prvo što primete je odeća.

A ostale povlastice i prednosti što se tiče lepote koje devojka može imati, kao što su trbušnjaci i lepi negovani nokti, nežna koža nose po 1%.

Obline spram lica su u prednosti. Da li nam to govori nešto ili su se samo muškarci složili da prosto odlepe za savršenom guzom ili bujnim poprsjem?

Na kraju, devojke, ostaje samo da se pomirimo s tim da se muškom rodu ne može ugotiti. Na jednoj primete jedno, druga ih očara osmehom, sa treće ne skidaju pogled zbog njenih grudi. Zato sve svoje vrline i mane nosite dostojanstveno, pa šta ko primeti.

 

Wannabemagazine.com

  • macka
    HAHAHAHAH

Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...