Kada je seks najbolji u životu

Kategorija: Porodica
Tagovi: Seks, Godine, Muškarac, Zena, Par, Nabolji
1 komentar

Najbolji seks u životu žene u proseku imaju u 28. godini, a muškarci čekaju malo duže - do 33. Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da žene u najboljem seksu u životu uživaju u 28. godini, dok muškarci "kasne" pola decenije, jer svoj seksualni vrhunac dosežu sa 33 godine.

Ovi rezultati obaraju staru tezu po kojoj muškarci u seksu najviše uživaju sa 18, a žene sa trideset godina. Ipak, iako su 28. i 33. godine najintenzivnijeg užitka, u proseku, više seksualnih odnosa imamo mnogo ranije, žene sa 25, a muškarci sa 29 godina, piše "Dejli mejl".

"Naše seksualne veštine sa godinama dobijaju na kvalitetu, kao i mnoge druge stvar u životu", kaže seksolog Trejsi Koks. "Nije iznenađujuće to što muškarci imaju bolji seks posle tridesete, nego u 18. godini. Potrebno je vreme da nauče kako da kontrolišu sopstveno zadovoljstvo, ali i da upoznaju žensko telo."

"Rezultati ovog istraživanja samo su potvrdili činjenicu da nije važan kvantitet nego kvalitet odnosa", zaključuje ona.

 

Autor: Mondo.rs

  • mila1955
    Ova vasa prognoza -ili obavestavanje nije tacno.Ako vec zelite da znate proispitajte i malo starije zene -pa videcete sta ce one da kazu?!

Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...