Pet znakova da je odličan u krevetu

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Gospođica O, Muško Ženski Odnosi, Pet Znakova Da Je Odličan U Krevetu, Seks, Sex, Vođenje Ljubavi
1 komentar

On se odlučno ljubi, njegovi zagrljaji su strasni i uvek vam uzburka maštu. Tih pet znakova koji slede potpuno ga razotkrivaju. Saznajte da li je vaš dragi odličan u krevetu.

Pogled

Za sada zaboravite na njegove senzualne ruke i na to kako se dobro ljubi. Ukoliko vaš dragi insistira na dubokim i strastvenim pogledima tip je muškarca koji je otvoren i spreman da se bori za onu do koje mu je stalo. Pored toga, takvi pogledi su prvi znak da je u krevetu više nego strastven i predan.

Bavi se sportom

Mnoge studije pokazale su da osim što imaju super trbušnjake, sportisti važe i za dobre ljubavnike. Njegovo bavljenje sportom govori da su mu motoričke sposobnosti odlične, a to je pokazatelj da je u krevetu sjajan. Seks terapeuti ističu da će takav muškarac uvek koristiti dobru koordinaciju pokreta i u seksu.

Džentlmen

I u ljubavi u seksu, sitnice su bitne. Da li je on taj koji vam otvara vrata, prinosi stolicu kada treba da sednete, zove da vidi kako ste i pita kako napreduje vaš novi veliki poslovni projekat? Sve su to znaci da misli na vas. Ako je na dnevnom svetlu ovakav džentlmen, zamislite kakav je noću.

Zna kako da vas dodirne

Veliki ljubavnik je onaj koji ceni vašu senzualnost i vaše potrebe u seksu. Ukoliko se viđate sa momkom koji vas drži za ruku dok šetate, ili vas s vremena na vreme uhvati za nju u toku večere u restoranu, onda je to momak koji želi da se pored njega osećate lepo i sigurno, a to je samo preduslov da uživate u dobrom seksu.

Nije u žurbi

Dečko koji je zaista zainteresovan za vas, predan i pun razumevanja je onaj koji u krevetu pravi čuda. To što odvaja vreme za vas, poklanja pažnju i ide lagano znaci su da mu je zaista stalo da vas zadovolji i da se pored njega osećate srećno. Ako ga vidite u okolini, ne puštajte ga!

 

Wannabemagazine.com

  • temudjin
    hahaha,..jao kako povrsan, plitak i naivan pregled 'znakova'. Ovo kao da je pisala siparica od 16 godina koja vec godinu dana cita jeftine zenske tabloide. De ljudi odrastite. Vise cak nije ni zabavno

Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...