Karolina herera: današnje žene ne znaju šta je seksi, a šta vulgarno

Kategorija: Moda
Tagovi: Moda, Dizajn, Karolina Herera
2 komentara

Američka dizajnerka Karolina Herera, koja kreira odeću za najuticajnije dame sveta, kaže da ljudi danas ne razlikuju što je istinski seksi, a šta vulgarno.



Popularna dizajnerka Karolina Herera u intervjuu za Daily Telegraph rekla je kako, prema njenom mišljenju, današnje žene oblače haljine koje su dva broja premale i to zato da bi izgledale seksi, međutim, prema njenim rečima tako izgledaju vulgarno, a ne izazovno.

- Elegancija se danas povezuje s nečim staromodnim, međutim to nije tako, kaže dizajnerka koja nosi duge suknje, košulje i muške pantalone pa, kako tvrdi, potrebno joj je samo 10 minuta da se spremi i uvek izgleda glamurozno.

Osim kritike spram odevanja današnjih žena, naglasila je da žene ne trebaju pratiti trendove: 'Žene ne mogu pronaći svoj stil jer previše pažnje posvećuju tome da drugima pokažu što zapravo one nose. No, svaka žena bi trebala pronaći stil koji joj najviše odgovara, u kojemu najbolje izgleda i kroz taj stil se izražavati.'

 

Economy.rs

  • disco-na-selu
    Gledam slike sa mature gimnazije .... devojke su sve obucene u nekom turbo-folk stilu - vise podsecaju na poslovnu pratnju nego na maturantkinje!
    Sve su u sljokicama uskim pretesnim mini haljinama ili polugole...
    Kao da su sad sisle sa TV-Pinka..strasno.
  • majstor-aca321
    Pa povodom komentara sta je sexy a sta vulgarno pade mi na pamet text od nase striptizete i modela Stanije o vaznosti nadarenog muskarca za njen sexualni zivot.E moja Stanija izgleda nisi cula pesmu Lutka sa naslovne strane?Vecini zena bitan je muskarac koji zna da voli,, a ne koliki mu je.Ceo text je reklamerskog tipa da se skrene paznja na njeno golisavo telo, a to sto je od prave ljubavi daleko ko Amerika u kojoj trenutno pokusava da se proda (svoje telo)to je druga prica o prodavanju kica i prizemnog zivota.To ide toliko daleko da se ona cak brine za svoga nerodjenog sina, a sta ako mu bude mali pa dete bude nesretno itd..tako da takvim i slicnim izjavama o musko zenskim odnosima samo je govrila o sebi i njenoj nesposobnosti da voli i da uziva, sutra ce biti sa nekim magarcem ili konjem ako joj sadasnji ne budu odgovarali.Ljudskoj gluposti i ogranicenom pogledu nikada kraja, nadam se da Ljubav za nas vecinu ima drugu konotaciju i da je iznad pukog fizickog spajanja i dozivljaja.Pozdrav svim citaocima Teslia

Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...