An idiot abroad

Kategorija: Glavna
Tagovi: Tv, Idiot, Discovery, Emisija, Televizija
1 komentar

   Uraaaa ! Pocela je nova TV sezona i sa njom

   stižu nove sjane i nove imbecilne emisije iz TV produkcije, a ja kao TV manijak se trudim da ispratim skoro svaku od njih. Dugo najavljivani AN IDIOT ABROAD je konacno imao premijeru kod nas na Dicovery-ju i nemam reci koliko je razocaranje bilo.

 

Ideja emisije ja Karl (navodni idiot) koga prijatelji salju na put oko sveta da bi upadao u razne situacije i bio smesan i zanimljiv. E, sad nit je smesan, nit je zanimljiv, nit je idiot. Izuzetno losa gluma i pretvaranje... Hej ljudi vidite me, ja sam glup i sad cu da uradim nesto glupo a vi se smejte ispred vasih TV ekrana. Totalno neubedljivo, gluma (ocigledno je da lik glumata ) je ocajna i neuverljiva, scenario isprazan, a humor.... a sta to je bilo smesno ? Steta sto ne ubacuju zvucni evekat smejanja publike, da barem i mi ostali znamo kad bi trebali da se smejemo. E, sad, sad se smej, cujes kako se publika smeje, to je izgleda smesno..haha.

Sve mi lici da su ta dva njegova prijatelja koja ga salju na put oko sveta, jedini kojima je ovo zanimljivo, pa su nekako ubedili producente da isfinasiraju ovaj projekat, da bi mogli da se smeju drugaru dok se blamira na televiziji. Sve u svemu sranje. Ali TV sezona je tek pocela, ocekujem svakakva cuda iz strane ali i iz domace produkcije.

Do sledeceg citanja,

TV Manijak

  • Ivy_Poison
    hehe,sigurna sam da su se oni tamo s druge strane planete slatko ismejali, nisi ti dovoljno zaglupljen TV-om da bi uzivao u toj emisiji :))

Prijavite se da biste objavili novi komentar