Dejan Bodiroga kamp 2011

U susret 5. rođendanu

Kategorija: Vijesti
Tagovi: U Susret 5. Rodjenda, Košarkaški Kamp

S velikom radošću se spremamo da obeležimo peti rođendan našeg kampa, početkom ovog ljeta, ponosni što smo do sada ugostili više od 1.500 dječaka i djevojčica iz blizu 30 zemalja. Svi vi koji ste protekle četiri godine bili u Trebinju, znate zašto smo ponosni na naše trenere i zašto je naš slogan „košarka i prijateljstvo”. Na tome ćemo i nadalje insistirati, na stručnom radu, vrhunskim uslovima i razvijanju fer-pleja, stalno imajući u vidu da je sport više od suvih brojki, pobjeda i poraza. Pisma koja dobijamo iz cjelog svjeta svjedoče da smo na pravom putu, a posebno zadovoljstvo je to što su neki odavde već stigli do naziva prvaka Evrope.


Naše demonstratore ne treba posebno predstavljati, jer se radi o košarkašima i trenerima koji su pisali i pišu istoriju i naše i svjetske košarke. Prve godine s nama su bili Svetislav Pešić i Igor Rakočević, druge Svetislav Pešić i Jasmin Repeša, treće Predrag Danilović i Ognjen Aškrabić, četvrte Saša Obradović, Željko Rebrača, Milan Gurović i Milenko Tepić. Ko je sada na redu? Ne sumnjajte da ćemo proširiti naš „Tim snova”! Recimo, tek toliko, da će tu biti i predstavnika nekadašnjih „zlatnih” generacija, ali i sadašnjeg „srebrnog” tima iz Poljske…


Svakako, nastavićemo da nagrađujemo one koji se budu najviše isticali. Kao i do sada, nagrada je odlazak na završni turnir Evrolige koji je ovog puta u Parizu (7-9. maj). Svi vi koji dođete ovog ljeta bićete kandidati za putovanje na Final Four 2011.

Sa željom da u zdravlju i u što većem broju dočekamo 5. rođendan.

Vaš Dejan Bodiroga

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!