Kulinarstvo

Započnite dan zaljubljenih uz romantični doručak

Kategorija: Glavna
Tagovi: Valentine's Day, Breakfast, In Bed, Strawberries, Eggs, Valentinovo, Dorucak, U Krevetu, Voce, Jaja

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a nikad nije prerano početi planirati kako taj dan učiniti posebnim. 

 

Da ne biste iznenađenje za vašeg voljenog/voljenu sveli na mali poklončić i romantičnu večeru, od Valentinova napravite celodnevni praznik sa malenim znacima pažnje tokom celog dana.

A kako započeti savršen zaljubljeni dan nego savršenim doručkom u krevet, ili ako ne volite mrvice poposteljini onda može i za stolom.

 

Iznenadite svoju ljubav tako što ćete u tostu, špicastim nožem izrezati oblik srca, staviti na tavu i u srcastu šupljinu razbiti jaje, malo slanine uz to, možda neka voćkica kafa ili čaj i vaša voljena osoba će ostati bez teksta.

Druga ideja je da napravite palačinke ili vafle sa komadićima čokolade i narezanim jagodama. Ova kombinacija prosto ne može da omane.

 

Ukoliko ste se vaša draga/i odlučila da se u novoj godini hrani zdravo i pazi na klaorije, iscedite joj sok od narandže, isecite razno voće u obliku srca, biće oduševljena ovim gestom. Znaće da je sušate i podržavate.

 

 

Ako imate sreću da vam je Dan zaljubljenih slobodan dan možete ga započeti i nekim koktelom od šampanjca. Izmiksajte jagode ili maline i dodajte ih u šampanjac to ne može biti loš početak dana.

 

Ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za slatke igrice, možete je probuditi poljupcem i kafom u krevetu uz standardni doručak i ružom

 

 

 

Teslio.com

 

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!