• muzicar
  • Član od 23. feb. 2005.

Komentari

nije u redu ostaviti komentar da recept nije ''pravi''! To je prilično uvredljivo. Moja komšinica je rodjena u Rusiji i po ovom receptu pravi boršt. Kaže mi da je recept drugačiji u svakom delu Rusije. Zašto nema potrebe pržiti kupus kad mu je potrebno duže vreme da se skuva? U njenoj porodici se tako pravi boršt generacijama, a gde ste vi naučili sva pravila o Borštu?
upravo sam vam pogledala profil i vidim da ste član od 2005 a nemate NIJEDAN recept, nijednu fotografiju i nijednog prijatelja! Kako takav stručnjak za recepte a ne pokazujete nam ništa? Da li je ovaj sajt samo prilika za iživljavanje za vas?
Draga moja

na Tesliju nisam prijavljena, niti cu se prijaviti, jer ne na ovom kuvatu bilo jako mnoho ruznih momenata, svadja prepucavanja, ruznih reci (zato je i promenjen celokupni izgleg sajta). Bila sam jako aktivna na diskusijama sa mnoogo recepata (sta kuvate danas, omiljeni recept itd), a nekoliko recepata je objavljeno pod nikom Duska.Znam se sa dosta ucesnica (Pomoravka, Kopir, Majlova...), koje su godinama aktivne na ovom sajtu. Znaci da nije bas tako kao sto sto kazete da me nema nigde. Otisla sam dobrovoljno u ilegalu, a pojavim se samo kad me nesto iziritira.
Kazi da je najbolji ukrainski bors, a recept koji sam napisala je od moje profesorke, ukrainke poreklom. Ne mislim da sam Vas uvredila napisavsi da recept nije pravi. Mozda sam mogla da napisem nije origalan. Svakom receptu mogu da se dodaju ili oduzimaju sastojci, ali ako se vec daje neki recept trebalo bi napomenuti i odakle je, tj. dati izvor. Pogotovo ako se radi o nama egzoticnoj hrani. Puno pozdrava i bez ljutnje, molim
Ukrajinskii boršt je jedno a Ruski je drugo. Čak i u Rusiji postoji puno varijanti. Zašto onda kažete da moj recept nije originalan kad je moj recept za Ruski boršt a vaš je za Ukrajinski? Vi kažete ''Otisla sam dobrovoljno u ilegalu, a pojavim se samo kad me nesto iziritira.''- to nije u redu! Pravila lepog ponašanja su ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš!
Opera ja sam davno stavljala slike na blogu ali koliko se sećam je ovako, kad pišeš blog, ima tamo jedno drvo u onoj kocki, pritisni na to drvo i otvorit će se jedna nova kocka gde te pita da dodaš sliku po izboru,pritisni browse i otvori će se slike sa kompa, ubaci sliku koju hoćeš i ja mislim da je to to. Probaj, pa mi se javi, ako imaš prob lem, a ja ću sada da odem da proverim da vidim da li je tako. Pozdrav i dobrodošla.
Proverila sam i tako je
Хелло.
Моје име је Еммануела Санко, жена, видех те у (teslio.com), онда се осећам као падају Ова масажа за вас, молимо ја ћу да сазнате нешто више о вама и ако можете пошту е-маил на мој маил адреса даћу ти своју слику, јер имам нешто важно што ћу да делите заједничко са вама, ако само ви можете да ми даш свој интерес. Молимо вас да не мисле тако само ја поште кад да вам објасним, овде је моја е-маил адреса ()
Еммануела.

Hello.
My name is Emmanuela Sanko, female, i saw you at(teslio.com)then i feel like dropping this massage to you, please i will like to know more about you and if you can mail an email to my mail address i will give you my picture because i have something important which i will like to share in common with you if only you can give me your interest. please don't think otherwise just mail me when i explain to you, here is my email addres()
Emmanuela.


Prijavite se da biste objavili novi komentar