Teslio

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
16 komentara

Ne znam kako bih imenovala ovo što želim da pišem, ali vezano je za unapređenje sajta ovoga našeg, pa nek se zove tako.

Malo mi je teško da ispratim sve blogove koje čitam i prokomentarišem. Nemamo nikakvu povratnu informaciju o daljim komentarima, osim za svoje tekstove. Postoji još stvari koje se mogu unaprediti, ali ova je meni prioritetna.

Sve dok nam se to ne omogući, moram da pamtim koje sam tekstove komentarisala i da ih tražim u arhivi kako bih videla nove komentare.

Neka moja ideja je , ukoliko postoji mogućnost tehnička, da se uvedu notifikacije poput onih na facebook mreži.

Mislim da će biti još konstruktivnih predloga od ostalih korisnika, pa eto makar idejama i inicijativom o poboljšanju sajta da  pomognemo da se isto i desi.

 

Raspišite se! :)

  • Quince
    Ivy, apsolutno se slazem sa tobom. Cak sta vise, ovih dana razmisljam o istome i kome da se obratim. Ti si me resila tih muka a sada jos samo da se nadamo da ce se nesto promeniti.

    Jeste frustrirajuce da ne znas da li je neko kometarisao tvoj komentar pa onda prodje vreme i ispadne kao da ignorises nekoga.
    Uz svo postovanje, i sa dobrom voljom, primih savet AB77 i omogucih sve komentare bez moje kontrole. Ta kontrola mi je omogucavala da vidim bar komentare na svojim blogovima a da ne moram da otvaram svaki posebno(AB77-nista licno i ne smeta mi da ljudi mogu da komentaricu bez moje licne cenzure).
    Ali sa druge strane je to da ako ostavis komentar na necijem blogu (a mi se raspisasmo svuda)... pa ko ce sve to da otvara i proveri da li se ocekuje jos neki povratni komentar.
    Ovaj blog je odlicna ideja i mislim da moze jos da se poradi na njemu da bi jos bolje izgledao i pruzio nam vise operativnih mogucnosti.

    Jesu dobra stara vremena, i u tom slucaju sad bismo razmenjivali pisma... ali posto smi mi u 21-om veku-trebalo bi da osetimo neke promene i olaksice po ovom pitanju:))
  • Dzoli
    Eh drage moje...otkad ja pisem ljubavna pisma Borisu i maestru takvog sadrzaja
    .
    Kao prvo: Da webmasterpregleda uvek sve sto je objavljeno ,pa da se ne desava da se pojavi 40 blogova s avicevima..koji mogu da stanu u dva
    Dalje da nam se postavi da mozemo kad dajemo komentare da ubacimo neku prigodnu sliku ili klip..to svakako povecava uzivanje u pracenju .
    I naravno da dobiejmo obavestenje kad nam neko ostavi komentar d amzoemo odreagovati.
    Dakle lepo pisite maestru ili Borisu!
    Drago mi je d avas jos ima koji tako razmisljamo d ane bude da ja nesto zakeram:)
    Hocemo pravog tatu a ne ocuha!!
  • flyingvet
    Apsolutno si u pravu. Stvarno je teško pratiti reakcije na naše komentare tuđih blogova.
  • Ivy_Poison
    Neka ovo bude peticija :)))
  • Ivy_Poison
    Ja zaista zelim da ispratim vas nekoliko koji su najaktivniji i da ispratim komentare, da ucestvujem u diskusijama, pa hajde da smislimo resenje koje je prihvatljivo za sve.
  • Ivy_Poison
    Tehnika koju za sad primenjujem je da pamtim broj komenatara, pa kad vidim da ih ima jos ja udjem i procitam, ali u danima kad smo najplodniji pa samo pisemo i pisemo, ne mogu da popamtim sve.
  • Dzoli
    Peticija ajde otvorimo jos jedan post sa tim naslovom:)
  • variolavera
    Ja vala tojem sto se naziva gazdom ne pisem vise nijedno pismo. Taman posla...jos mi samo treba da njegova zena pomisli kako ja hocu ili imam nesto...mislim to...su njega...Pa da me onda ona banuje i odavde. Dosta sto sam izbjeglica sa chata i diskusija.
    Teta Borisovce nisam ja nista Bogami, sve su to ove pametnice smislile:)))
  • Ivy_Poison
    hahaha, variolavera, dovoljna nam je tvoja moralna podrska ;)
  • AB77
    Ja najvise citam i komentarisem blogove od vas koji ste mi na listi i jos par blogova tu; a svakako i od mene imate podrsku za to jer je ideja bas kul.
  • Quince
    Vratite nam pare:))

    Hocemo obavestenja:)))
  • AB77
    Pare nisu problem - para nema!(da citiram onaj dijalog iz filma, ne mogu se tacno setiti o kom se filmu radi) :)
  • AB77
    Znas taj film ?:) Ja se sve nesto mislim ali ne mogu nikako da se setim o kom filmu je rec
  • Ivy_Poison
    tesna koza-Shojic! :)
  • AB77
    Hvala i ovde :)

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))