Život u xxi veku

Categories: uncategorized
Tags: Not tagged
6 comments

Da li sam imala iluzije o XXI veku kad sam bila dete? Odgovor je DA! Gledala sam onu emisiju Posle 2000 i bila opsednuta kako prognoziraju svakave čudne sprave i mogućnosti. Ali ovo je jedna usputna misao, nešto drugo mi je na pameti.

Svuda oko mene nešto virtuelno and I like it, da se razumemo. Ovih nekoliko dana ne znam šta ću pre da obavim, obaveze na sve strane i privatno i poslovno. Možda je dobro što nemam mnogo vremena za razmišljanje iako sam generalno vrlo zadovoljna svojim životom,ali mi djavo ne da mira. Ali i pored toliko obaveza nadjem vremena i da provedem nekoliko sati istražujući net i čitajući i vas i druge. 

S obzirom da je XXI vek doneo ubrzanje do beskonačnosti jedino što nam preostaje je da probamo da se dobro organizujemo i da društveni život ne trpi zbog posla.

I da..za vikend sam posetila prestonicu, provela se fenomenalno i nekako lakše podnosim ovu radnu nedelju. 

Sve je moguće, ostvarljivo, izvodljivo samo ako to zaista želite. 

Želim vam svima kvalitetno provedeno slobodno vreme i van neta i na njemu.

 

  • AB77
    Frendu moj...:) Koliko je ovo lose toliko je i dobro...podugacak je spisak stvari zasto je i dobro i lose pa necu sad o njima; ja ulecem na brzaka na ovaj sajt a vise sam poslovno vezan za net tako da mi je dobar deo dana vezan za net..sta ces, takva su vremena :) Vremena za meni drage osobe nadjem i nalazicu uvek jer su mi ovi iz neposrednog okruzenja na prvom mestu a za njima su oni koje sam upoznao sto na cetu sto ovde i koje smatram za prijatelje(eno vas na listi - a od vas svih najpre sam upoznao levitantnu i to na cetu) :)
  • andjeo
    bash tako AB77...:)Vreme i samo vreme ko ga hoce nadje ga...:)
  • gedeon
    Nažalost situacija u našem današnjim okruženjima ne ostavlja nam mnogo vremena za uživannje..više za borbu za preživljavanje
  • SamoSePitamZasto
    Covjek sam sebi pravi vecinu problema i stvori sebi iluziju kako nema vremena ni za sta. Ali je cinjenica da za se sve moze naci i ima vremena. Pogotovo za lijepe stvari u zivotu.
  • AB77
    @gedeon Ako se ima volje i zelje sve se moze a najlakse se opravdavati ovim ili onim.

    PHX lepo receno, potpisujem 100% :)
  • ka5an
    Sve više posvećujem pažnju životu. Konačno sam shvatio da je on jedan jedini, neponovljiv, da "nije za prodaju",...
    Pare se ionako usput zarade, a i služe za trošenje. Naj vrednije je potrošiti ih na život!

Please login to post a comment
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))