Najbolja dijeta bez gladovnja

Kategorija: Glavna
Tagovi: Dijeta
4 komentara

VRUCA VODA 5;20AM

VEZBE 10 MIN 5;30AM

DORUCAK 6;00AM

VOCE 8;30AM

RUCAK 11AM

VOCE 1;30PM

FIBER 5;15PM

VECERA 5;30PM

VOCE 8PM

SPAVANJE 10PM

TREBA POPITI 8 CASE DNEVNO VODE ILI VISE TO BOLJE

IZMEDJU SVEGA OVOGA KOME TREBA SLATKO NAJBOLJE JE DRZATI CRNU COKOLADU U FRIZIDERU I PO SAKU ILI DVE DNEVNO SE MOZE JESTI. CRNA COKOLADA JE ZDRAVA.

CIM SE USTANE UJUTRU IZ KREVETA POPITI CASU VRUCE VODE KOLIKO DA USTA MOGU IZDRZATI VRUCE. VRUCA VODA UBIJA NAJGORE BAKTERIJE I VIRUSE IZ TELA.  NAKON TOGA TREBA URADITI VEZBE 10MINUTA I ONDA POPITI DVE CASE VODE. . NAKON POLA SATA POSLE VEZBI DORUCKOVATI NORMALNO I POPITI JOS DVE CASE VODE. MOZE JAJA SLOBODNO SA MALO SLANINE RADI UKUSA I KOMAD HLEBA. ALI CELO JAJE NE SAMO BELANCE JER CELO JAJE DRZI STOMAK PUNIJI DUZE. NAKON DVA I PO SATA POSLE TOGA POJESTI NEKO VOCE. ONDA DVA I PO SATA POSLE TOGA JESTI RUCAK ALI NARAVNO UVEK SIPATI U MANJEM TANJIRU JER JE BOLJE NAPUNITI MANJI TANJIR NEGO VECI. OPET POPITI DVE CASE VODE PRE RUCKA. OPET DVA I PO SATA NAKON TOGA POJESTI VOCE. ONDA VECERA JE CETRI SATA POSLE NAKON VOCA. AKO IMATE FIBER KOJI SE PIJE ILI ZVACE DOBRO JE TO POJESTI 15MIN PRE VECERE. ZATO STO FIBER NAPUNI STOMAK I STOMAK AUTOMATSKI NECE HTETI POJESTI CELU VECERU.  PRE VECERE POPITI JOS DVE CASE VODE. I ONDA DVA I PO SATA POSLE VECERE I DVA SATA PRE SPAVANJA UVECE POJESTI VOCE. 

  • helena
    najbolje je raditi vezbe na prazan stomak iz jednog razloga. kada se vezbe rade na prazan stomak automatski se gore kalorije od prethodnog dana. ali ako se jede prvo i onda vezbe u toku dana onda se covek umori dok posa da skine sve to sto je danas jeo i na pun stomak se brze umori.
  • Dzoli
    Za sad ne pratim dijete..ali bogami kako volim da kuvam i d ajedem..nikad se ne zna kad mzoe dobro doci.Dakle jos jednom da te usmerim na nas kuvar..gde recimo ovakve clanke mzoes postavljati pod diskusije ili blogovi;)
    Tamo udjes na ovu adresu:
    http://www1.serbiancafe.com/lat/kuvar/
    Mozes da se ullogujes sa istim podatcima kao i ovde;) Pozdravcitj:")
  • Dzoli
    Videh u nedjuvrenmenu da si vec pronasla kuvar;)
    Odlicno:)
  • helena
    heheh hvala

Prijavite se da biste objavili novi komentar
helena
WE LOVE COOKING