Nole slavio uz "marš na drinu"

Kategorija: Tenis
Tagovi: Novak, Nole, Djokovic, Tenis
1 komentar

"Upravo slušam 'Marš na Drinu' sa mojim timom i proslavljam u mom prepoznatljivom stilu", otkrio je Novak Đoković uz koju je pesmu proslavio novu ATP titulu i trijumf nad Rafaelom Nadalom.

http://2.bp.blogspot.com/_bqMaQkkmElI/TIx3VvUBjzI/AAAAAAAABR0/5taHJKXLiy4/s1600/Novak%2BDjokovic%2BU%2BS%2BOpen%2BDay%2B13%2BaDw_4yrJ3-Wl.jpg

Veliki trijumf nad Rafaelom Nadalom u Majamiju, najbolji teniser sveta ove godine Novak Đoković proslavio je uz taktove "Marša na Drinu".

Srpski teniser odigrao je još jedan fantastičan meč i u finalu turnira u Majamiju još jednom pobedio prvog tenisera na ATP listi, a zatim je usledilo veliko slavlje.

U sred Majamija slušao se "Marš na Drinu", otkrio je srpski teniser svojim fanovima na Twitteru i Facebooku.

"Hvala vam svima na podršci danas i tokom celog turnira. Presrećan sam što sam iz ovako teškog meča izašao kao pobednik. Igrati sa igračem kao što je Nadal je uvek veliki izazov. Naravno, nastaviću i dalje da vredno treniram, ali danas ću da se za promenu opustim i uživam! Upravo slušam 'Marš na Drinu' sa mojim timom i proslavljam u mom prepoznatljivom stilu", napisao je Nole.

Nedugo zatim osvanula je još jedna Novakova poruka i fotografija kojom se potrudio da prenese bar deo atmosfere svojim fanovima:

"Slavimo dobra vremena! Najbolji tim na svetu! Idemoooooooooooo".

Osvajanje titule u Majamiju srpskom teniseru među prvima je čestitala trenutno najbolja teniserka na svetu Karolina Voznijacki.

"Svaka čast. Ubijaš sve redom! Neverovatno", čestitala je danska teniserka Noletu.

Kapiten Arsenala i reprezentativac Španije Sesk Fabregas naravno navijao je za Rafaela Nadala, ali je na kraju morao da oda priznanje Đokoviću.

"Đoković još jednom pokazuje da kada pobeđuješ i imaš više vere u sebe, bolji si igrač. Mentalno samopouzdanje je vrlo važno u sportu", napisao je Fabregas na svom Twitter profilu.


  • Dzoli
    ETo maestro sad da imamo tu opciju ja bih lepo ovde postavila klip sa Mars na Drinu da slusamo dok citamo.
    A zasto nemamo?:)

Prijavite se da biste objavili novi komentar
maestro
CANADA
Hmm...