Najnoviji svetski dance hit dolazi iz srbije

Kategorija: Muzika
Tagovi: Boris, Krstajić, Dj Antoine, The Beat Shakers
3 komentara

Posle velikog house hita "Why don't you" Marka Miličevića iz Beograda, koji nosi umetničko ime Gramophonezie, a za koji je dobio i MTV nagradu 2010. godine, još jedan svetski dance hit se ovih dana vrtoglavo penje ka vrhu svih muzičkih top lista. Reč je o pesmi kompozitora Borisa Krstajića "My Cherie" koju je u Srbiji prvo proslavio di-džej duo „Bitšejkersi“, u saradnji sa Albertom iz benda „So Sabi“, a potom im se priključio poznati di-džej Antoan iz Švajcarske. „Bitšejkersi“ su beogradski di-džej dvojac kojeg čine Ivan Gojković i Nenad Kosovac.

Boris se house muzikom bavi još od 1996. godine, a njegovu pesmu "My Cherie" je na jednom house festivalu u Beogradu čuo popularni di-džej Antoan iz Švajcarske. On nije krio oduševljenje tom pesmom i Borisu je predložio da zajedno snime englesku verziju te pesme koja je nakon nešto manje od 3 meseca emitovanja postala veliki hit. 

Megahit "My Cherie" odlično je plasiran na top-listi „iTunes Store Top 10 Dance Songs“, pa se ove nedelje našao na drugom mestu u Austriji, prošle nedelje je ta numera bila prva, u Švajcarskoj je na četvrtom, a u Španiji na osmom mestu. Spot je na Jutjubu pogledalo preko 13 miliona ljudi. 

 

  • jagodica
    A maestro vidim promenio si malo stil :)
    Scakako dobitak za nas, jer ti je i ovaj izbor odlican:)
  • maestro
    Uh, moj stil je mnogo komplikovan Jagodice... u svakoj vrsti muzike ja mogu pronaći nešto što mi se dopada.
  • jagodica
    E ima jos ona grupa..sasvim mali deo sam videla na Sarenici mladi reperi..nastupali su to vece u bitefu..pevali su na romskom jeziku(repovali) i shvatila sam iz komentara da su imali fanatstican nastup u Montrealu ali ne uspeh da vidim ime grupe pa sad ejn znam kako da ih nadjem:(

Prijavite se da biste objavili novi komentar
maestro
CANADA
Hmm...