Bus plus sistem

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
5 komentara

Da ne ispadne da sam stalno antiprotivna i da mi stalno nešto smeta evo neka sad moje pisanje bude u stilu - da mi se objasni i pojasni.

Kao višedecenijski stanovnik Bg iliti naše vajne prestonice preživeh razne faze i stanja gradskog prevoza. No sad ostadoh zbunjena ovim novim bus plus sistemom. Ok karticu sam još davno izvadila kontam i to da će da se dopunjava ko mobilni ali mi jedna stvar nikako nije jasna. Šta bi sa sistemom beneficija i koliko ću ja ko jedna u nizu nezaposlenih da plaćam prevoz.

Odem na sajt njihov oficijelni sajt, ko velim tamo sigurno sve piše ali to ko ga je i kako pravio ne znam ali tamo obaveštenje koja mi trebaju nisam našla. Ne samo da nisam našla nego su sve to tako lepo smislili da se čovek još oseća ko budala. Kapiram ono prinošenje malom ekrančiću u busu nisam retard ali niko da mi objasni koiliko će taj novi sistem mene da košta.

To me zanima. Koliko para jer ako svaki ulazak u bus znači skidanje s kartice 60 din onda će prevoz da košta papreno. Onda onih 1100 koliko je do sada koštala mesečna markica treba umnožiti sa najmanje 3-4.

E to pojašnjenje i objašnjenje i informaciju ne nađoh nigde. Il sam ja glupa pa ne vidim gde to piše.

  • alpskiSrbin
    Ja kao stranac u BG sam bio zbunjen, markice sam kupio na kiosku, a onda na busima neki nisu imali ono za poništavanje. A video sam ove neke nove sisteme, i gledao šta ljudi rade kad se kače na bus i ništa saznao...
  • infoserbia
    Vidi ovde ..
    http://busplus.rs/karte.php#

    Ne piše kolika je cena, ali pošto se navode određene kategorije lica pretpostavljam da imaš neke beneficije ako si nezaposlen...
  • nadastep
    Ma to što su oni na sajtu napisali je šta je nužno od dokumenata za vađenje kartice ali ne mogu da shvatim da nigde nema informacije o tome da li više uopšte postoji sistem beneficija. Jer ako mi za svaki ulazak u bus skidaju 60 dinara što stalno ponavljaju onda ima da me prevoz košta oko 5000 mesecno što je 5 puta više nego do sada. Ili da sedim u kući pa da uštedim. Ništa mi nije jasno a taj koji je osmišljavao sajt svaka mu čast. Srbi i nove tehnologije ne ide to zajedno.
  • infoserbia
    Сајт је стварно катастрофа, нигде информација о ценама. Чуо сам да старији од 65 година плаћају 400 динара годишње. Било би логично да постоје бенефиције чим постоје ове категорије лица. Најбоље је да се распиташ на лицу места.

Prijavite se da biste objavili novi komentar