Stvarno važno

Kategorija: Glavna
Tagovi: Stvarno, Važno, Divac, Hod
8 komentara

Fondacija HOD Ane i Vlada Divca u okviru projekta "Vrednosti mladih u Srbiji" 3. oktobra 2011. započela je medijsku kampanju pod nazivom "Stvarno važno". Poziv za uključivanje u kampanju putem sajta www.stvarnovazno.org upućen je i preko 50 bilborda i 120 city light reklama.

Takođe, pokrenute su i Facebook i Twitter strane.

U Domu Omladine 21. oktobra 2011. će se, u okviru ovog projekta održati Divac Idea Forum, jednodnevni događaj koji ima za cilj da za jednim stolom okupi civilni, vladin, sportski, kulturni, medijski sektor kako bi se ujedinili svi kreativni resursi i pričalo o problemima i rešenjima kada su pitanju vrednosti mladih u Srbiji. 

Svojim učešćem podržavamo ovaj projekat i nadamo se da će kampanja imati uspeha.

Spot za ovu kampanju postavljen je i na youtube-u:

http://www.youtube.com/watch?v=_j2K0jBWa9E

 

 

  • Burazer
    Podržavam svaku akciju ove vrste gde se našim mladim ljudima mođe usaditi poverenje da verujemo da svet na njima ostaje i da su nam oni vellika vrednost u društvu.
  • Ivy_Poison
    Ovu kampanju od javnih ličnosti podržavaju Nađa Higl, Milorad Čavić, Miloš Biković i Marčelo. Zanimljivo je da se svi zainteresovani mladi ljudi mogu uključiti u kampanju tako što će na zidu sajta napisati šta je njemu važno.
  • Jackie_Drum
    Не подржавам Владе Дивца. Све његове акције су његова лична реклама. Пун је ко брод, и то може дискретније. Надам се да моје мишљење неће омести даљње дружење на овом сајту. ,-)
  • Ivy_Poison
    Jackie_Drum,kad bi bilo vise njih kao on bilo bi super.Konkretno znam da je pomogao mojim bivsim djacima tj.njihovoj porodici da im se sredi kuca koja je prokisnjavala,imali su raznorazne ''stanovnike'' u istoj,nisu imali gde pristojno da spavaju,jedu,uce..a zive u jednom zabitom selu gde nikog nije ni briga za to.Neka se i reklamira,ali ne moze se osporiti humanitarni rad koji njegova organizacija sprovodi.Cak sta vise,javnim licnostima je mnogo lakse prikupiti sredstva za neku akciju nego nama obicnim smrtnicima.Tvoje misljenje ne moze omesti druzenje jer svako ima pravo da iskaze svoj stav.Zato su komentari svima i dozvoljeni ;)
  • plast
    Jackie_Drum20. okt. 2011.u 9:51
    Не подржавам Владе Дивца. Све његове акције су његова лична реклама. Пун је ко брод, и то може дискретније. Надам се да моје мишљење неће омести даљње дружење на овом сајту. ,-)

    cuj gluposti, zato sto se tebi ne svidja Vlada Divac! njegova humanitarna agencija treba da radi "diskretnije" !@#$% hej pa koja to agencija, jos i humanitarna, treba da radi diskretnije..jel da se nigde ne cuje nigde ne vidi, jel to??? a, na koji nacin onda da skupi donacije, samo da mi je znati...telepatski???
    oksimoron..bez prefiksa!
  • Jackie_Drum
    Пласт, у чему се сада очитава твоја изјава, оксиморон. ок. Могуће да имам разлог за то, и такво мишљење, али не спорим твоје.

    Не мислим на основу твог поста направити ову тему недолично.

    Нека ти буде тако.
  • plast
    ako se neko bavi humanitarnim radom i pri tom ima agenciju za isti. taj treba na sva zvona da objavljuje svoj rad, radi upoznavanja javnosti sa istim, radi donacija i naravno radi informisanja onih kojima je takva pomoc potrebna. da mogu znaju gde da se obrate. ti savetujes da doticni budi diskretni..e pa to je oksimoron...
  • Jackie_Drum
    Ja sa tvojim stavom nemam nikakvih problema, dok ti "elaboriras" sta je marketihg humanitarnog delovanja, ma koga. Ne "pristajes" na različitosti u misljenu. OK.

    p.s.

    sada znam na šta se odnosi oksimoron.

    lajk [:-bd]

Prijavite se da biste objavili novi komentar