Nakit za lepotu i dusu <3

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
1 komentar

Izradjujem nakit od poludragog kamena i swarovski kristala u kombinaciji sa srebrom...

 

  • tanja_tb
    Rozenkvarc - kamen ljubavi, i jedna od najpozeljnijih varijacija kvarca. Njegova roze boja je jedinstvena u svetu minerala. Podstice ljude na ljubav, ljubav prema sebi i drugima. Poboljsava rad srcanog misica, grudnog kosa i gornjeg dela kicmenog stuba. Oslobadja nagomilane emocije. Posebno je koristan osobama koje su izlozene emotivnom stresu. Doprinosi lecenju koznih bolesti izazvanim psihosomatskim poremecajima, poboljsava cirkulaciju. Posebno je namenjen zenama koje su izlozene stresu.
    Trebao bi biti u svakom domu.
    Sodalit – Boja: Indigoplava sa belim mrljama, neprovidan kamen, porcelanskog sjaja. Snižava visoku temperaturu i pritisak, kao i povišen šećer u krvi. Oslobađa od strahova i smiruje psihu, pruža veće samopouzdanje i hrabrost. Aktivira metabolizam i harmonizuje rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Pomaže kod oboljenja očiju, lupanja srca. Jača imunitet. Energetski se čisti pod tekućom vodom a puni u posudi sa gorskim kristalom.

    TIRKIZ je prekrasni azurni kamen rođenih u znaku Bika, Strelca i Vodolije. Simbol je ljubavi i bogatstva, a često se poklanja prilikom veridbe i venčanja. Kaže se i da smiruje napetost, obuzdava svađe i učvršćuje prijateljstvo. Prema Indijancima i istočnjačkim tradicijama tirkiz je svet. Povezan je s nebom, donosi nebesku energiju na zemlju. Podstiče iskrenost i jasnu komunikaciju iz srca. Štiti od zagađenosti okoline i donosi ispunjenost i obilje. Poznat je kao glavni isceljujući kamen jer ubrzava ozdravljenje. Moćan je za uzemljenje i opštu zaštitu. Aktivira povučene ljude. Koristi se za mišićno tkivo, regeneraciju, stres, glavobolje.
    ....

Prijavite se da biste objavili novi komentar
tanja_tb
SERBIA
Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to Dancing in the rain