iGrupa

IPhone 5 untethered jailbreak spreman!

Kategorija: Glavna
Tagovi: Apple, Apple Iphone, Jailbreak, Ios 6.1, Iphone 5

Svi oni koji su čekali na pouzdan i sveobuhvatan untethered jailbreak za iPhone sada mogu da ga preuzmu i aktiviraju. Tek nekoliko dana nakon lansiranja poslednje, 6.1 verzije, iPhone softverske nadogradnje predstavljen je i korisnicima dostupan jailbreak za iPhone 5, ali i druge modele Apple kompanije.



Alatka evasi0n dostupna je za Windows, Mac i Linux, a stvorila ju je grupa hakera okupljena pod oznakom evad3rs. Predstavljeni jailbreak radi i na modelima koji imaju najnviji A6 čip, a na listi podržanih uređaja su: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch četvrte generacije i iPod touch pete generacije.

Pre instalacije jailbreaka na bilo koji iOS uređaj sve podatke sa telefona/tableta prebacite na računar pomoću iTunes aplikacije ili u iCloud okruženje.

Jailbreak mnogi smatraju "oslobađanjem" svog iPhone smartfona ili iPad tableta, koje omogućava dublje mešanje korisnika u iOS sistem, ali i instalaciju aplikacija van AppStore prodavnice. Ipak, ova akcija radi se na sopstenu odgovornost, garancija se momentalno gubi, Apple je ne podržava i neće vam pomoći kod bilo kojeg budućeg problema, ukoliko je uređaj jailbreakovan.

To je vaš izbor u svakom slučaju...


(Marko Čavić, Mondo.rs)      

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!