Ne volemm nikog lutko

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova
9 komentara

nerviraju me mnoge stvari. lazni ljudi (a jesam li ja lazna), sarene laze za naivne dok se naivni foliraju da su naivni a aroganrni milse da vode igru. Nervira me i sto je SC dodijelio Ipad onom gnjavatoru Aleku, za mene tu nema nista osjecajno u njegovim tekstovima. Samo budala moze da ne vidi da su dogadjaji iskreirani, nacrtani, ama bas nista iz duse osim prikrivene gorcine i mrznje.

Ali hajde de, sta se mene tice, meni taj Ipad bi znacio jedna racun vise a nije da sam u vatri za trosenje para, Boze sakloni. Ali tice me se plitkoca razmisljanja, tice me se kad ljudim koji bi trebali da znaju vise u stvari znaju manje. Ali jebes ga drugovi i drugarice, na tome se hijerarhija i zasniva.

ja evo i dalje pisem umjesto razmisljanja. Nekada sam sjedila u basti i razmisljala. Onaj koji je mogao da cita moje misli je rekao kako nikada u zivotu nije cuo ljepse pretapanje misli. Eto dokazao da je lagao i tada. Ili je jedan od onoh koji idu za vecinom a samo nasamo kazuju sta misle.

Nerviraju me oni koji se kunu da me vole. Takvi me najvise nerviraju. Odakle im potreba da pricaju i dokazuju koliko vole....a ovamo me nazivaju kravom, glupacom, babetinom, bolesnom. A ja trepcem i pravim se kako nista ne kontam jer mi je bez veze cak i da se razgovaram s njima.

Skoro sam razmisljala...prvi koji mi pomene ljubav ce letjeti od udarca u celo. Samo nemoj o ljubavi...jer to se ili osjeti ili ne, dzaba ti sta pricas.

A i ti sto citas ovo a mislis kao si frajer...ma nisi vise. Mozda si nekada i bio, ali vise nisi.

I am ready to move on, you are moving too...into the past...

  • alek
    Mudar čovjek traži sve u sebi, budala sve u drugom. Konfučije

    P.S. ..a oni "koji imaju potrebu da pričaju i dokazuju koliko vole"...strašno su u pravu !
  • Jackie_Drum
    za divno cudo razmeh sta zbori konfucije, ali ovo sto ti napisa Alek, ja ne shvatih ;)

    licno, ne ynam sta je ispravno. ispravno je valjda samo ono sto nama cini zadovoljstvo, olaksanje. ali opet i to moze biti mucno, jer dosadjue.
    a sto se tice laznih izjava ljubavi. ma, ko bi ga ynao ko voli a ko ne voli?

    volim te do danas, a sutra , kvrc, nema vise. neki imaju usud da drugi budu brzi i pre obelodane da je ljubav prosla.

    sreca nije yagarantovana do kraja zivota, da li ljubav moze potrajati toliko, bez obzira na duljinu zivota ?
    jedan i jedan su dva, jer se matematicari tako dogovorili. dva ista nema. tako i ljubavi.

    ja o tome nista ne znam, znam samo da kad se stisa duh , onda bolje sagledam ljubav koja je bila. pisem o prosloj ljubavi. ona koja je aktualna, ona te oslepi, dok je u fazi, biti zaljubljen.


    ne znam. kako verujem da sam ja volela, tako verujem da su i mene voleli. e sada ko je brzi revolveras, sve zavisi. ja kasno pucam, ili uopste ne opalim metak. pustam vremenu da sredi stvari, jer ono leci i ludake.

    i dalje nista ne znam.... :)
  • Burazer
    Čitao sam pomalo unazad ..pa počinjem da sklapam ..tvoje poruke..ono zašto je jedan od tvojih najupornijih kritičara ,da ne kažem psovača, odjednom sa nekim tankim blogom na naslovnoj i u žešćoj diskusiji na istom blogu.
    Možda grešim ali čini mi se glavni igrač je poslao piona..počela je šahovska rokada:)
  • Ivy_Poison
    Ljubav ne bih da komentarisem uopste tj. to pricanje o ljubavi obicno ugnjavi.
    A za iPad,to je izabrano po afinitetima zirija.Ako ucestvujes trebas biti spreman i na gubitak,sta ces,bice opet neka nova igra ;)Meni se tekst svidja,i po meni ima i boljih tekstova,ali ukusi su nam razliciti.
  • Jackie_Drum
    :( :D e tek sada nista ne shvatam. daklem igra se sah :)

    ....

    ima ona pesmica, oooo kako je lepo biti glup !
    opet bolje nego priglup !!!!

    p.s.
    pricanje o ljubavi samog spikera udavi, a kamo li onog koji slusa, ako uopste slusa.

    Tracevi o ljubavi su mnogo bolji ,)
  • andjeo
    Ljubav je samo reč i ništa više....)
  • Burazer
    Jackie_Drum daj neki:)
  • Jackie_Drum
    Burazer, nemem nista na lageru, ali cim bude , javljam iskru zagonetke, da nam se didkusije razigraju, sto reko cica Tolstoj.... ana karenjina
  • variolavera
    ma ne marite moje pisanje, i ja sama moram da se ulogujem nekoliko puta i da se nacudim izlivu rijeci. Pa onda ne mogu da vjerujem koja li je od onih zena u meni naskrabala to tako.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
variolavera
BOSNIA AND HERZEGOVINA
ko zna zasto je to dobro