iGrupa

Kako instalirati siri na iphone 4 ili 3gs?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Siri, Iphone 4, Iphone 3Gs

Asistant Siri je zasigurno najveća prednost iPhone 4S mobilnog uređaja u odnosu na prethodne verzije ovog daleko najpopularnijeg mobilnog telefona. Tim nazvan "i4Siri" se potrudio da ovu opciju ponudi i vlasnicima starijih verzija iPhone-a 3GS i 4. Postupak je veoma jednostavan s napomenom da Vaš iPhone mora biti jailbreak-ovan da biste mogli da instalirate Siri asistant na svom omiljenom "i" uređaju.


 

1. Pokrenite Cydia aplikaciju
2. U "search" upišite "Spire" i pritisnite "Search" dugmić.
3. Izaberite "Spire" iz BigBoss repozitorijuma i potom kliknite na "Instal" dugmić. Obratite pažnju da je "Spire" installer koji će instalirati "Siri" na Vaš iPhone i da je program preko 100 MB veličine tako da se preporučuje povezivanje preko Wi-Fi mreže.
4. Kada je "Spire" instaliran moraćete da restartujete svoj Iphone.
5. Sada idite na  "Settings
, "General", "Siri" i uključite "Siri" na "On" dugmić. Isto tako polje "My info" povežite sa Vašim brojem mobilnog telefona u "Contact" telefonskom imeniku.
6. Idite sada na "Settings", "Spire" i u polje "Proxy host" upišite https://i4sirifree.mooo.com/




7. Pokrenite "Safari" browser na Vašem iPhone-u i idite na http://i4siri.com/installcertificate.html, instalirajte certifikat i ignorišite upozorenja da je certifikat nije siguran (not trusted).

Sada probajte "Siri" pritiskom na dugmić "Home". Ako "Siri" ne radi restartujte Vaš iPhone pa probajte ponovo.

 

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!