Kulinarstvo

Pijačni dan 8 u st.jacobs kanada

Kategorija: Glavna
Tagovi: Kanada, St.jacobs.pijaca
6 komentara

Bobice od zove

 

Imam sreće da na blogu poznajem neke izvrsne ljude.Jedna od najdražih poznanica mi je svakako Pomoravka.Sigurna sam da smo bliže ,da bih mogla lepo sa njom da se družim i da naučim milion stvari.Ona je i ovoga puta bila vredna da podrži ovu našu seriju Pijačni dan ..u i poslala mi je slike sa Seljacke pijace u St.Jacobs oko 120 km od Toronta.

Od srca joj se zahvaljujem, a vi uživajte

 

  • Pomoravka
    Džoli, srećna sam što mogu da ti pomognem u ovoj tvojoj šetnji po svedskim pijacama, ova pijaca je stvarno fenomenalna i mislim jedna od najvećih, na koju i ja idem prvi put, ima ih ovde dosta manjih, bali ovakvu lepotu pijace, davno ne vidoh. Tople ti pozdrave šaljem, ako uspem da odem u jednu ,koja je ovde u samom srcu Toronta ( St.Lawrence Market) poslaću ti slike i odatle.
  • LelaRose
    Kako je tamo sve ukusno! To voće i povrće, odgajano organski, sveže ubrano. Divota jedna!
  • LelaRose
    Divan čalanak Joli, htela bih samo da dodam da je to Menonitska pijaca. U gradiću St. Jacob's žive vernici koji žive tradicionalnim, konzervativnim životom. Ne upotrebljavaju nikakve hemikalije, žive od zemlje, nose tradicionalnu odeću iz 18 veka. Miroljubivi i vredni, Menoniti prave izvrsnu hranu.
  • Pomoravka
    Lela je bila sa još jednom prijateljicom, moje društvo juče, na ovoj pijaci.Prelepo iskustvo, a možak nam je provreo na toj jučerašnjoj vrućini i da smo imale još nekoliko ruku da nam nose šta smo sve kupile, još bismo nakupovale.
  • Dzoli
    Hvala Lela Rose na dodatnoj informaciji.Mislim da je Pomoravka to negd espomenula u tekstuu vezi imena ali nisam shvatila da je to verska zejednica.Eto i kroz pijacu naucimo nesto novo.
  • cuperak
    bila sam ovde.. divne slike dzoli!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!