• Nešto od života treba ostaviti i za druge živote.
  • Član od 26. feb. 2004.
  • Žensko
  • Nova Gorica
  • Slovenia

O meni

Često u šali kažem da sam u nekom od prošlih života bila poslastičar jer mi je najveća rekreacija spremanje torti i kolača.

Prošli životi ... samo se šalim jer mi ovaj veoma brzo prolazi.

Grupe

Komentari

Palma, dobro dosla u grupu.

Veliki pozdrav!
I ja ti zelim dobrodoslicu
Divna vocna torta,da li mozemo da dobijemo recept?I kako si uspela da postavis sliku na blogu,a da je pre toga nisi postavila u svoje slike?Ja to jos ne znam.Pozdrav!
DZEKSON, pojma nemam kako mi je uspelo! Pokušavam da se nekako snađem ovde i ako mi uspe postaviću recept za ovu voćnu tortu. Toplo te pozdravljam!
Uspelo mi je, recept je objavljen. Bravo, ja!
Moj album ne znam da napravim... jednostavno mi ne uspeva ali sad znam kako postavljam slike u blogu pored recepta. Jednostavno: kliknem gore na ikonicu "insert", unesem link gde mi je slika (u mom slučaju je iz kompa preneta na Slikomat) i to je to.
Bravo,Palma,pa to je super,ne moras prvo da pravis album,probacu i ja da vidim da li to moze kod mene.Ako zelis da napravis album,vrlo je prosto.Ides na Moj Teslio,pa na Moje slike,pa onda imas -napravi album i onda te sam postupak vodi,to je lakse nego ovo sto si ti uradila,probaj.Pozdrav!
P.S.Torte su ti odlicne,ostavila sam komentare,odobri ih ako zelis,i uclani se i u grupu Kulinarstvo,pozdrav!
Postidela sam se, baš! Tek sada objavih komentare. Al' šta ćete kad neko nema pojma kao ja onda je to tako.
Ašto se tiče mog albuba, eh. Odem ja na Moj Teslio, pa na Moje slike, pa onda vidim "napravi album i onda me postupaknigde ne vodi sam, već samo blenem u oonaj kvadratić i ne znam šta bih s njim. Probala i tako je to.
Vidis da si uspela,pozdrav!
Sretna Nova 2011;))
Хелло.
Моје име је Еммануела Санко, жена, видех те у (teslio.com), онда се осећам као падају Ова масажа за вас, молимо ја ћу да сазнате нешто више о вама и ако можете пошту е-маил на мој маил адреса даћу ти своју слику, јер имам нешто важно што ћу да делите заједничко са вама, ако само ви можете да ми даш свој интерес. Молимо вас да не мисле тако само ја поште кад да вам објасним, овде је моја е-маил адреса ()
Еммануела.

Hello.
My name is Emmanuela Sanko, female, i saw you at(teslio.com)then i feel like dropping this massage to you, please i will like to know more about you and if you can mail an email to my mail address i will give you my picture because i have something important which i will like to share in common with you if only you can give me your interest. please don't think otherwise just mail me when i explain to you, here is my email addres()
Emmanuela.


Prijavite se da biste objavili novi komentar